Opsætning af hår på 3-årig

Trods- eller udviklingsalder?

Vores lille pige er pludselig blevet stor. Hun vil det meste selv. Og hun kan faktisk det meste. Vi skal bare lige, med nogle ting, afsætte lidt længere tid, men det er nu så dejligt at hun gerne selv vil. Jeg nyder at jeg ikke mangler et sæt hænder i forhold til at hjælpe hende, hvis jeg har Leonora på armen. Kornelia ELSKER at få lov til at gøre tingene selv og hun bliver så stolt over at få lov. Nogle gange lykkes det ikke og så taler vi om det og får vendt, hvorfor noget går galt og hun går enormt meget op i at “man bliver kun den bedste, hvis man øver sig”.. så dét gør hun.

20140406-090743.jpg

 

Jeg prøver, så vidt muligt, at finde hjælpemidler, så hun kan være med til det meste herhjemme. Hun har en skammel ude på badeværelset så hun nemt både kan gå på toilettet og vaske hænder bagefter, der er børnevenlige knive i køkkenet så hun kan hjælpe med madlavningen, i tegnekassen er der kun tusser som nemt kan males af tøjet så hun selv kan få lov til at finde tegnekassen frem når hun vil tegne/male, hendes glas, tallerkner og skåle er i én af de nederste skuffer i køkkenet så hun selv kan finde dét hun skal bruge hvis hun eventuelt får et stykke frugt eller er tørstig. Hvad gør du for at lade børnene komme til derhjemme?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Opsætning af hår på 3-årig