Foredrag om LCHF med Jane Faerber

Græsenke

Om noget tid, nej.. Snart tager Martin til Kina og HongKong, hvor han skal over og arbejde. Alt imens jeg skal være herhjemme og arbejde med at få hverdagene til at køre med to små piger. Jeg kan allerede få svedture og ligge søvnløs over alt det der kan gå galt og alt det jeg skal gøre.. og det er faktisk endda kun 8 dage jeg skal være alene og det er jo utopi at jeg kan gå i panik over dét. Der er jo nogle kvinder der altid er alene med deres børn, men hold da op, hvor bliver man hurtigt afhængig af at være to om at have børn. Der er nogle specielle tidspunkter, hvor jeg virkelig tror jeg kommer til at mærke at jeg er alene er:

· om morgenen, når vi alle skal ud af døren, for at aflevere Kornelia i børnehaven
· når der skal forberedes aftensmad
· om aftenen, når Kornelia skal i bad
· ved sengetid

IMG_4537

Og så håber jeg at Leonora er godt gennem det værste af dette frygtelige tigerspring, da jeg slet ikke kan overskue den rytme hun er i lige nu, hvor hun maximum sover 20 min af gangen i løbet af dagen, 3 gange hvis jeg overhovedet kan få hende til det.. for så kan jeg ikke lige se, hvordan jeg skal ordne praktiske ting herhjemme som tøjvask, rengøring, forberedelse af aftensmad og ikke mindst oprydning! Spændende, hvordan huset ser ud, når Martin lander på dansk jord igen til maj..

5 kommentarer

 • Charlotte

  Jeg er ofte alene med vores to drenge, og det går altid fint… Det er jo hva man gør det til… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan nu godt forstå dig. Men jeg er også sikker på, at du skal klare det. Stil ikke så store forventninger til dig selv. Skidt med rengøring. Inviter jer ud og spise hos venner og familie, og send evt K på weekend hos bedsterne, så du kan koble lidt af. Eller inviter Trine og fam på besøg – hvor de tager mad med. Win win 🙂
  Hvor lang tid skal han være på rejse?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan

  Ja, jeg kender så ikke til den panik, da jeg har været alene med mine 2 drenge, havde fuldtidsjob i mange år, og fik tingene til at hænge sammen, fordi det skulle jeg jo, hvad var alternativet..??

  Selvfølgelig kan du klare det, lad være at tage sorgerne på forskud, det skal nok gå, og tiden flyver afsted når du er i det, og inden du får set dig om, er manden hjemme igen..
  God påske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sig til hvis jeg kan hjælpe dig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det er godt, du har en søster tæt på

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Foredrag om LCHF med Jane Faerber