Forårsjakke til pige, under et år

Påskeferie, familiehygge og planlægning..

Der er mange mange grunde til at jeg ikke har fået blogget særligt meget den sidste tid, men én af dem er ikke at jeg ikke har haft lyst. I påskeferien er der herhjemme blevet holdt to fødselsdage, jeg har været i bund i begge vasketøjskurve (og de bugner allerede igen!!!), der er blevet samlet sandkasse, vi har haft gæster, været til påskefrokost, familiehygget, været i Zoo, leget i Leos Legeland, kysset, pakket gave ind og ud, leget og cyklet!

Det er utroligt som den ene dag efter den anden så super nemt kan æde hinanden uden jeg opdager det.. pludselig er det sengetid og jeg har ikke nået at få fundet min computer frem. Jeg synes det er svært at jeg mister så meget mig-tid lige her i øjeblikket, da Leonora gennemgår sit femte tigerspring og derfor sover enormt dårligt i løbet af dagen. Dog er hun begyndt at blive puttet om aftenen, når Kornelia også er faldet i søvn, men så har jeg den sidste tid haft rigtig mange praktiske ting at få ordnet inden sengetid.

I morgen tager Martin afsted i otte dage til Kina og HongKong, så jeg tror desværre kun tiden bliver mindre, men jeg vil forsøge mig at finde et par timer til at få blogget, da jeg føler, ja jeg ved godt det lyder skørt, at jeg mister en lille smule af mig selv, når jeg misser bloggen. Der er blevet trukket en vinder af den lækre voksipose og jeg offentliggør vinderen i morgen..

20140424-010919.jpg

20140424-010858.jpg

20140424-010936.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Forårsjakke til pige, under et år