• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Denimskjorte til piger

Cirkus Summarum 2014

For aller første gang har vi købt billetter til Cirkus Summarum og vi glæder os alle meget. Vi har bestilt billetter til Kornelia, Martin og jeg, da vi ikke mener det bliver en fornøjelse for nogen af os, hvis Leonora skal med.
Sidste år overvejede vi også at købe billetter, men efter at have set, hvor meget der sker med børn på det ene år fra 2 til 3 år, så er vi glade for vi sparede de penge og så i år kan nyde at hun vil kunne forstå det. Hun kender alle de figurer der er med,vender sangene og har dig et par favoritter, som hun i særdeleshed glæder sig til at se.
Skal du i Cirkus med dine børn til sommer?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Denimskjorte til piger