• Lilletut og mor
 • Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Diary
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Cirkus Summarum 2014

Loppemarked i forhaven

I dag valgte jeg, ud fra en lidt spontan beslutning i fredags, at holde loppemarked hjemme i forhaven. Jeg ville gerne have solgt ud af noget af pigernes tøj, som bare står og tager plads. Jeg brugte hele lørdag aften på at sortere tøjet i de forskellige størrelser, få lavet skilte og gjort klar til loppesalg. Oh my, hvor var det spild af tid!! Haha…
Jeg ramte lige Aalborg på en dag med fantastisk vejr og et (uofficielt ifølge hjemmesiden) bagagerumsmarked i Skalborg, så der kom 1 (!!!) ud over dem jeg kender fra de sociale medier eller privat.
Jeg har altså nogle lækre ting til salg og sælger det billigt. (Det ved jeg godt at alle siger de gør, men vi snakker ex. Molo bodyer i virkelig god stand, og meget helt helt nyt, til 45,-) Det er billigt! Og alle der var forbi i dag, købte noget. Så problemet med dagens loppemarked var at der simpelthen ikke var nok forbi. Fortrød hurtigt, da jeg blev gjort opmærksom på dét i Skalborg og havde vi haft en større bil, så havde jeg smækket det hele bagi og drønet afsted. Øv!
Jeg solgte okay, men slet ikke ift, hvad jeg havde håbet på.. Så nu er biksen åbnet privat – altså dem der har interesse skal være velkommen til at kigge forbi. Det hele kan nemt kigges igennem, da jeg har pakket det hele i spande i de forskellige størrelser, så jeg nemt kan pakke ud til bagagerumsmarked i maj. Så kender du nogen der er gravid (har vildt meget kønsneutralt i str 50/56/62 og også i 68), eller nogen der har piger (str. 50-104) så skal de være velkommen til at kontakte mig, så kan vi aftale at de kigger ud.
Det var alt i alt en hyggelig dag, men et par timer før planlagt “lukketid” pakkede jeg sammen og kørte hjem til mine forældre. De passede pigerne i dag, da det ville være alt for kedeligt at være hjemme.. Så jeg skyndte mig at få pakket sammen og sætte kursen mod barndomsbyen, så jeg kunne komme op og nyde vejret og kysse på pigerne!

20140427-232316.jpg

20140427-232350.jpg

20140427-232405.jpg

2 kommentarer

 • Karen Elisabeth

  Sikke hyggeligt og overskueligt du havde fået sat det hele op – Ærgerligt der ikke var mere salg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Øv jeg ikke bor i Aalborg. Så kom jeg fluks. Har en lille pige der lige er begyndt at tage hul på 74

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Cirkus Summarum 2014