• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Madkasse til pige i børnehave

#kamillasfødselsdag

Det er efterhånden mange år siden jeg har holdt fødselsdagsfest, på min fødselsdag. Men det er da bestemt ikke sidste gang. Næste gang skal Martin dog også være med, da jeg savnede ham og synes det var vildt underligt ikke at være sammen med ham hele dagen+aftenen. Han forlod huset, så jeg kunne være alene hjemme med mine veninder.

IMG_5277

Kornelia og Leonora blev hentet af min mor om eftermiddagen og de sov hos mine forældre til vi hentede dem lørdag til frokost.
Jeg nød at være sammen med mine veninder og det var simpelthen så hyggelig en aften. Jeg havde, som jeg tidligere har skrevet om her, bestemt at maden ikke skulle være midtpunktet, men det skulle drikkevarerne og baren så derimod. Jeg havde fået ordnet mynteblade, isterninger, diverse sodavand, korte sugerør, juicer, limefrugter, energidrikke, grapefrugter, rørsukker, cocktailglas og forskellige farveindslag til drinksene. Der var selvfølgelig også øl, vin og sodavand og mange forskellige slags sprut til pigerne. Men derudover kunne jeg også overraske dem med et cocktailkit fra Cherryheering, som bestod af gin, lemonade og cheerylikør – pigerne elskede det! Alle ingredienserne fra kittet blev blandet sammen, splittet op i andre drinks og nye drinks blev fundet på med de skønne sager. Det er ikke sidste gang jeg laver en bar til én af mine fester.. har dog bestemt at jeg næste gang vil ligge sedler ud med forskellige opskrifter på drinks, ud fra de drikkevarer og tilbehør jeg har i baren.

Skærmbillede 2014-04-30 kl. 11.37.48

IMG_5320

Jeg havde lavet byg-selv-burgere til pigerne, hvor alt var hjemmelavet, selv ketchup og burgerboller, hvilket er meget atypisk mig, når jeg skal gøre det nemt for mig selv. Men det VAR super nemt og bestemt ikke sidste gang jeg serverer dette for mine gæster – måske det er én af mine madklubber der skal udsættes for det næste gang. Jeg deler opskrifterne, af de forskellige ting, her på bloggen i nærmeste fremtid.

IMG_5288IMG_5289IMG_5295IMG_5299IMG_5306    IMG_5321IMG_5322

Efter at have fejret mig, spist, snakket, grint, leget selskabsleg i form af “Margrethe-skål”-legen og forhåbentlig hygget sig, tog nogle af gæsterne i byen, et par stykker var gravide så de smuttede hjem i seng, andre skulle til og/eller holde påskefrokost dagen efter så de rendte også afsted tidligt, men nogle blev til det aller sidste og nøj, hvor var det hyggeligt! Martin kom hjem for at køre min søster og en veninde hjem og så blev de sidste gæster hentet kl 03 ca. Jeg havde en fantastisk fødselsdag, fik vidunderlige gaver og ELSKEDE at have mine nærmeste veninder omkring mig – med undtagelse af nogle få stykker der desværre ikke havde mulighed for at komme. Ikke desto mindre var det en vidunderlig aften og jeg skal være bedre til at holde en fest. Jeg har fantastiske forældre der med glæde hjælper med pigerne, da Martin jo ikke rigtig har et sted at tage hen med dem, så jeg skal blive bedre til at samle mine veninder omkring mig til hygge, snak, musik og et par lækre drinks. Da de sidste var gået fik jeg ryddet op, fyldt opvaskemaskinen og pakket lidt sammen.. før jeg havde set mig om lå jeg i min seng kl 04.30 og alt var pakket væk, vasket op, ryddet op, sat på plads og jeg havde både støvsuget og vasket gulv!

IMG_5312

IMG_5313

Det var helt fantastisk at kunne få i seng med så god samvittighed. Jeg ville kunne sove lige til jeg vågnede og stå op til et ryddet hjem, hvor vi kunne gøre os klar til at få hentet pigerne i en fart og så komme ud og nyde det gode vejr vi var heldige med at få den weekend. Et par dage efter stod den på familie-fødselsdag herhjemme, men det var en helt anden liga, hvor der blev spist flødekartofler, flæskesteg og frikadeller (som mine forældre havde lavet – igen, SUPER NEMT!!), fire forskellige salater og til sidst kage og frugt til dessert. Jeg kan godt lide at kredse for mine gæster og jeg kan faktisk rigtig godt lide at have gæster – jeg skal bare hele tiden, i mine forberedelser, have øje for at jeg skal finde på en menu, hvor alt stort set kan laves i forvejen, så jeg ikke skal stå i kækkenet hele tiden. Det bliver jeg irriteret over, da jeg jo også gerne vil nyde godt af selskabet.

1 kommentar

  • Der lyder som nogle helt fantastiske fejringer – vildt skønt og hyggeligt 🙂 Jeg er bare MEGAdårlig til ikke at stå i køkkenet hele tiden, hvis ikke maden er bestilt udefra. Er virkelig en dårlig køkkenplanlægger 🙁 Så vil glæde mig til tips og tricks 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Madkasse til pige i børnehave