• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
#kamillasfødselsdag

Sort sandkasse

Vi har længe gerne ville give Kornelia en sandkasse, da hun elsker at lege deri, bygge og “lave mad”. De sidste par dage, hvor vejret har været helt fantastisk har hun holdt fridage fra børnehaven, sammen med mig og Leonora og i går var vi ude i haven stort set hele dagen. Jeg fik slået græs, Leonora sovet et par lure og nydt at “sidde op” i skyggen og se sin storesøster lege og hjælpe mig. Vi rev græsplænen og fik hevet alle mælkebøtterne op i baghaven og så legede vi i sandkassen. Jeg var gæsten der besøgte en fin fin restaurant med min baby. Jeg skulle have, ikke mindre end 11 retter. Hun sagde jeg skulle vælge 11 retter, men næsten hver gang jeg ønskede noget så sagde hun “lige dét kan kokken ikke lave i restauranten i dag, så du må hellere få…” og så blev det ændret til en kage eller en dessert. Den skøre skid!

 IMG_5228

Sandkassen vi har hjemme i baghaven er fra plus.dk, hvor der findes mange forskellige størrelser, farver og materialer. Derinde kan du finde lige dén sandkasse du synes passer bedst hjem til jer og købe et kit med hjørner, fiberdug, net og møtrikker, så du selv vælger træet og størrelse på sandkassen. Vi er super glade for sandkassens mål på 120×120, da vi har en lidt lille baghave og ikke synes at hele haven skulle være sandkasse. Nu er der stadig plads til at vi kan være på græsset og lege.

Vi modtog sandkassen i 2 kasser med en fragtmand og jeg var lidt nervøs for om jeg nu nogensinde ville få samlet den. Men det var SÅ nemt og jeg havde ikke behøvet bekymre mig. Jeg er glad for jeg valgte en sort sandkasse og den er så fin derude i haven med sand, legetøj og det sorte net. Jeg kunne uden problemer samle sandkassen alene, så det kræver ikke meget. Vi har købt sand hos et cementstøberi, da de har noget godt sandkassesand, som er uden kæmpe sten men har en struktur der gør at vi kan bygge slotte og kager uden det falder sammen, som strandsand ville gøre, når det er tørt.

IMG_5243

Indlægget bringes i samarbejde med plus.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

#kamillasfødselsdag