Økodag i Aalborg

Vind NOMI højstol i valgfri farve

Tidligere har vi fået lov til at teste den lækre højstol til Kornelia – vores anmeldelse kan du læse lige her. Vi har også fået lov til at teste NOMI BABY, som er en skråstol til højstolen, som vi har testet til Leonora. Det er så smart at det er den samme stamme til både højstol og babystolen – man tilkøber blot skråstolen som tilbehør for kun 749,- inkl hynde og betræk.

Jeg kan med stor fornøjelse, endnu engang, glæde en heldig læser her på bloggen – der skal nemlig findes en vinder af en højstol i valgfri farve, til en værdi af 1499,- Det var en succes at finde en vinder på facebook i sidste give away, så det prøver vi igen.

Så til det sjove — for at deltage, skal du ind forbi min Facebookside og finde opslaget med konkurrencen. Du finder facebooksiden her ? held og lykke til alle der deltager!

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Økodag i Aalborg