Lækker gratis app, der lærer dit barn om småpenge, på en sød og sjov måde!

Babymad fra Semper

Herhjemme er der en lille størrelse der er begyndt at spise tre måltider med skemad i løbet af en dag og jeg er for alvor kommet på arbejde. Der er en masse praktiske ting der skal være styr på, når jeg går ud af døren med Leonora og endnu flere her efter jeg er stoppet med at amme – jeg skal hele tiden pludselig have styr på, hvor længe jeg skal være væk og hvornår hun sidst har spist og skal spise igen. Leonora skal stadig have modermælkserstatning og ekstra fedtstof i sin mad, når jeg laver det fra bunden, så der kan pludselig være mange ting der skal slæbes med, hvis det er fordi vi er på et kort visit ved nogle eller blot ude på en lang gå- eller shoppetur. Jeg har derfor været vildt glad for at vi har haft mulighed for at teste babymad fra Semper, hvor der udelukkende har været brug for kogt, afkølet vand, for at lave en godt, næringsrigt og smagfuldt måltid til Leonora. Jeg har endnu ikke oplevet at være afsted, hvor det ikke har været muligt at få noget kogt vand, har endda været fordi en butik, hvor jeg fik noget vand til the, hvilket jo var helt perfekt til en skål med pulver.

Der findes mange forskellige smagsvarianter fra Semper og Leonora elsker dem alle, men det er tydeligt at hendes to helt store favoritter er Fuldkornsgrød med spelt & frugt og Aftengrød med ris, pasta & gulerod – med disse to varianter kan Leonora slet ikke stoppe med at spise, så vi skal være opmærksomme på ikke at lave portionerne for store. Og jeg skal blive bedre til at supplere de forskellige portioner med nogle af de ting som Semper selv anbefaler man kan gøre, for at lave mere struktur i grøden. Til aftengrøden overvejer jeg at tilføje nogle flere grøntsager, som jeg koger og derefter blot moser med en gaffel – det er jo super vigtigt at få startet op med at give Leonora mad der både smager, men bestemt også føles forskelligt i munden.

I weekenden passede mine svigerforældre Leonora og Kornelia imens Martin og jeg var til koncert med Justin Timberlake. For at gøre det helt nemt nemt, efter jeg havde glemt noget pulver hjemmefra, smuttede jeg i nærmeste supermarked og købte et glas med aftensmad til Leonora, så det kun skulle hældes på en tallerken og så en kort tur i microovnen inden servering. Det var også et kæmpe hit! Jeg vil klart anbefale de nemme, men sunde og næringsrige, løsninger fra Semper, da de er propfyldte med det allerbedste fra naturen og er fremstillet med lækre ting som fløde, raps- og solsikkeolie.

Indlægget bringes i samarbejde med Semper.dk

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Lækker gratis app, der lærer dit barn om småpenge, på en sød og sjov måde!