Konfirmation i Vor Frue Kirke i København

Dejlige København

Vejret er fantastisk og København viser sig fra sin bedste side, trods Metro-byggerod de fleste steder. Vi har i dag været inde og se, hvor vores dronning bor og vi så at der var vagtskifte, hvilket Kornelia synes var meget spændende og hun var ret forundret over de kæmpe store huer i den varme..

20140517-223532.jpg

20140517-223542.jpg

20140517-223617.jpg

Derudover har vi gået en del rundt i byen, hvor det er blevet shoppet, hygget og spist mad med min søster og hendes lille familie. Vi hentede frokost hos Wokshop og gik i Kongens Have. Her fik Kornelia og fætter Gustav brugt lidt krudt på at slå koldbøtter og løbe rundt – vi nåede desværre aldrig over på en legeplads sammen, men det kan vi heldigvis have til gode i Aalborg.

20140517-223630.jpg

Martin, hans søster og Kornelia ville på en kanalrundfart og jeg skulle på jagt efter et par sko/sandaler, da det eneste jeg har taget med herover, er høje sko og mine støvler. Jeg tog Leonora med, i klapvognen, på shoppetur og det var fantastisk hyggeligt. Det er flere år siden jeg har haft tid til at ose rundt i København, selvom vi er her ret ofte.. Jeg hyggede mig og efter en times tid bevægede jeg mig mod Nyhavn, hvor jeg fik glæden af at vinke til Kornelia i båden, da deres tur var slut.

20140517-223637.jpg

Jeg har fået købt nogle ballerinaer og lidt tøj – det viser jeg frem en anden gang..
I morgen skal vi ud og heppe på min svoger der skal løbe sit første marathonløb. Jeg synes det er for sejt og det bliver da en smuk tur i det gode vejr. Vi håber at få ham at se! Derudover skal vi en tur på Vesterbro tror jeg. Ud og gå i vores gamle område, hvor vi nød den første tid sammen som kærester og de første måneder af et forhold, hvor man virkelig lærer hinanden at kende. Martin og jeg havde kun været kærester i 14 dage, da jeg flyttede ind hos ham herovre. Vi bordene Westend og jeg ville gerne have Kornelia med en tur på legepladsen Skydebanehaven, da den ligger meget tæt på vores gamle lejlighed, men der er lukket søndag, så jeg må vente til mandag. På Vesterbro skal vi også omkring Istedgade og have et slice pizza, fyldt med minder..

På vej hjem fra Nyhavn var vi forbi Kgs. Nytorv, hvor Kornelia, Martin og hans søster var oppe og se på metrobyggeriet fra oven. Torvet var fyldt med loppemarked, så der var desværre lidt proppet, så der var ikke så meget plads til at lave sin egen kunst på den seje #happywall – det skulle Kornelia jo selvfølgelig også prøve, så vi fik vendt lidt plader og måtte så vende snuden hjemad. Vi fik handlet på vejen, da vi havde bestemt vi ville lave burgere til aftensmad.

Det er godt nok nemt at have en lejlighed herovre kun med os og pigerne – det er meget mærkeligt at Martins mor og hendes mand ikke er hjemme, når vi er her og det ville være perfekt, hvis vi også kunne få dem at se, når vi var her.. men en anden gang kunne det være perfekt at låne en lejlighed, så vi kan have vores eget sted. Det er så nemt med pigerne der skal sove, vi kan stille og roligt spise vores måltider, jeg føler ikke jeg skal ligge legetøjet ind på værelset hele tiden for at vi ikke fylder for meget, og så er vi helt uafhængige. Vi skal være her en uge denne gang og det er rart at vi begge har tid og mulighed for at sidde med computeren om aftenen. Jeg har nogle møder i næste uge herovre og jeg glæder mig helt vildt meget – der sker så meget med bloggen lige nu og jeg nyder det!

20140517-223651.jpg

5 kommentarer

 • Dejlige, dejlige billeder – vi tager også turen fra Aalborg til KBH – ja, nu er det vist 8. år, der holdes sommerferie på Nørrebro – det er så skønt med 7 i Staden, og kanalrundfart er fast inventar, det ér altså hyggeligt.

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne billeder! Jeg tror også jeg skal ud og turiste den i egen by med børnene henover sommeren 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det ser ud til I har haft nogle skønne dage i hovedstaden. Jeg kan godt forstå I nyder at have jeres eget sted, hvor I kan gøre og rode som I vil. Ja, og bare kunne trække sig tilbage. Dejlig søndag til jer med marathon og forhåbentlig kigger solen også lidt frem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som den dejligste tur! Og sikke vejret er med jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt indlæg! ❤️ jeg får så mange af mine egne minder frem ved at høre om jer der er “tilbage”..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Konfirmation i Vor Frue Kirke i København