• Lilletut og mor
 • Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Diary
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Vinder af NOMI højstol

Blogevent i Fårup Sommerland – vil du med??

Tag familien med til #blogevent_faarupsommerland

Helt eksklusivt kan jeg, i samarbejde med Fårup Sommerland, nu endelig præsentere et super fedt blogevent i Fårup Sommerland.. Er det mon noget for dig?

Søndag den 15. Juni 2014, samles en stor flok bloggere, sammen med deres dejlige familier, i Fårup Sommerland, hvor der vil være en eksklusiv rundvisning for bloggerne, imens resten af familien kan hygge sig rundt i parken på egen hånd..

Marketingschefen, Rasmus, vil kort fortælle lidt om Fårup, hvorefter der vises rundt i parken en times tid, så vi kan mærke den gode stemning.

Selve blogeventet slutter omkring kl 12.00, ved Fårups grill-plads, hvorefter du kan nyde resten af dagen med din familie. På grill-pladsen er der mulighed for at tilberede en medbragt madkurv, men der kan også købes mad, både dér og andre steder i parken.

Skærmbillede 2014-05-23 kl. 00.03.03

Lyder dette interessant? Og er du blogger? Uanset hvor i landet du bor, så kan du være med til dette event ? både du og din familie får gratis adgang til hele Fårup Sommerland denne dag.

De krav der stilles for at  du kan være med i lodtrækningen om de eksklusive billetter er:

1. Følge #faarupsommerland og #diarydk på Instagram

2. Skrive en kommentar her til indlægget, hvor du skriver dit livs bedste sommerminde

3. Huske at skrive navnet på din blog i kommentarfeltet

 

Herefter udvælges en håndfuld bloggere der skal med på denne fantastiske dag, hvorefter navnene på disse vil blive offentliggjort herinde på bloggen og de vil ligeledes modtage en mail med praktiske oplysninger. Sidste frist for at deltage er: 2. Juni 2014.

Er du alene med børnene denne dag, af den ene eller anden årsag, så er du selvfølgelig velkommen til at invitere en bedsteforælder, veninde, søster eller andet med, som kan være sammen med børnene imens du deltager i blogeventet og som kan hygge med jer i parken resten af dagen..

· HUSK at udfylde feltet med din mailadresse, så jeg kan få fat på dig, hvis du skal med..

 

Psst ? den 15. Juni, hvor eventet er, kan stjernene fra DRs MGP 2014, Emma Pi, Lærke og Benedikte K & The Sisters opleves i Fårup Sommerland.

32302 8949754748h

28 kommentarer

 • […] med en skøn og dejlig veninde. Det gør mig nervøs, at jeg skal til et hyggeligt blogevent på søndag, hvor jeg skal møde nogle dejlige kvinder, jeg har skrevet meget med både […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] by Nadja // May 28, 2014 // No Comments Psssst… har du set det? Seje Kamilla, der sidder bag skærmen på diary.dk, har endnu engang fundet på noget spændende! Tidligere har jeg deltaget i #blogeventaalborg, som Kamilla havde arrangeret sammen med søde Trine fra vebsen.dk, og det er så fedt, når der også sker noget for os bloggere i Nordjylland – og det sker jo kun, fordi der er nogen, der gør noget ved det Denne gang har bloggere fra hele landet dog mulighed for at deltage. Eventet afholdes i Fårup Sommerland, og I kan læse mere om det og evt. tilmelde jer her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Du skal følge @diarydk og @faarupsommerland på Instagram og dele dit livs bedste sommerminde på diary.dk og så bliver der udvalgt en håndfuld bloggere. Måske du bliver en af dem!?!? Sidste chance for […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit bedste sommerminde må være sidste år da vi var i løveparken i giveskud med Alexander – min kæreste og Vega var hjemme da hun var alt for lille.

  Alexander er helt vild med dyr- og det var noget han snakkede om længe 🙂

  Så denne chance kunne være det bedste sommerminde som en hel familie 🙂

  Håber på denne mulighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan jeg lige nå det mon?

  Jeg tror mit bedste sommerminde må være dengang jeg selv var lille og min mormor og morfar boede på en gård. Vi elskede at være der. Der var altid kattekillinger i laden og hunde at kramme med. Altid is i fryseren og livretter til aftensmad.
  Det var altså tider ❤

  http://www.andentilhojre.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Camilla håber jeg kan nå og være med.. Super intiativ

  Mit bedste sommerminde er vores sommer i vores sommerhus i ved Løkken.. 14 dage rent afslapning med ude liv, bygge hule i skoven der tilhøre sommerhuset, udbade og mange ture på den lokale stand, is, de lækker grønsager fra den grønnevogn i Løgstrup og frisk fisk.. Ida og Ludvig elsker det 14 dage uden shopping og byens støj.. Som så ligger det jo dejlig afstand til Fårup så der skal vi jo også forbi..Nordjylland er bare det bedste sted om sommeren..

  Mvh Maria //www.morogco.dk mejdahl09@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt initiativ!! Hvor vil jeg bare super gerne med sammen med min lille familie. Jeg følger allerede dig og Fårup Sommerland på Instagram.

  Som barn ud af en søskendeflok på 4 kan det ikke undgås, at man har mange gode sommerminder – vandkampene i haven, den årlige tur i Fårup Sommerland, bålhyggen, grillaftenerne, cykelturene, men det minde der står klarest for mig er, da vi med mine forældres venner, der ligeledes havde/har 4 børn, tog i deres badehus på Løkken strand. Vejret var fantastisk, da vi drog af sted, men kun en time efter ankomsten begyndte det at lyne, og vi måtte drage hjem igen. På vejen hjem kom en af de klassiske sommerbyger, en af dem hvor regnen oversvømmer vejene og som efterfølgende efterlader den skønneste friske sommerduft. Vi var kun lige kommet hjem, da bygen stoppede. Alt duftede fantastisk og hjemme i vennernes gårdsplads var der den største vandpyt. Da alle vi børn alligevel havde badetøj på, fik vi lov til at bade i vandpytten. Badeturen i vandpytten udviklede sig til en sjov vandkamp og et par hoppeture over vandsprederen. Det var et af de hyggeligste øjeblikke – helt uplanlagt og gratis.

  Min blog er idyllbykjaer.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der har været utallige dejlige somre, men den bedste må nok være den sommer jeg blev student. Følelsen af det man havde arbejdet så hårdt for i 3 år var slut og gennemført, fantatisk, men også vildt antiklimaks, så “mistede” man pludselig alle de veninder man så hver dag, i hvert fald at se hinanden hver dag. Det var en sommeren, hvor jeg flyttede hjemmefra, lærte at stå på egne ben og virkelig voksede op. Helt fantastisk! Og hvor jeg mødte min nuværende kæreste, snart 3 år siden. Dét må siges, at have været en god sommer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa
  Det lyder som en fantastisk ide. Jeg har to børn på 6 og 9 der ville elske at tumle rundt der, det har de faktisk aldrig prøvet, selvom vi bor i Aalborg.

  Min blog hedder: http://hjemmebacht.blogspot.dk

  Mit bedste sommerminde er lange feriedage på mine bedsteforældres gård
  – rideture i skoven
  -mormors pandekager
  -hjemmelavet æblegrød
  -kravle rundt i kirsebærtræerne for at nå de bedste bær
  – samle fine sneglehuse med min lillesøster

  Ferie med familien er det der sætter spor.

  Min mail adr: mette@bogblogger.dk
  Sommerhilsner fra Mete

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har altid holdt meget af at komme i Fårup Sommerland, og det lyder til at være et fedt arrangement, som du har stablet på benene i samarbejde med dem. Derudover har vi talt om, at vi snart skal have introduceret Silas til Fårup, så det er jo helt oplagt at slå to fluer med et smæk 🙂

  Af sommerminder kan der nævnes mange:
  – Sommeraftenerne i barndommen med grill og tur til stranden for at få is.
  – Udflugterne til Fårup, zoo, tivoli
  – Sommerne med Nibe Festival sammen med mine skønne veninder.
  – Sommeren hvor jeg blev mor.
  – Og måske også det kommende sommerminde, jeg har i vente – nemlig vores bryllup i år 🙂

  Min blog hedder http://www.provinsmor.dk, hvor jeg skriver lidt om hverdagslivet i provinsen og livet som mor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har glemt at skrive blog ned http://www.tvillingernesmor.dk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skynder mig straks at følge på Instagram, for det kunne vær fedt at komme med!
  I lige præcis den uge er jeg nemlig i sommerhus på Mors og en hel del tættere på Fårup Sommerland, end hvis jeg skulle hele vejen fra København, hvor jeg bor 🙂 Jeg er der med min og min søsters familie, og vi havde i forvejen talt om en evt. tur til Fårup Sommerland. Nu hvor jeg har mulighed for at møde nogle af de jyske bloggere, har jeg endnu mere lyst til det!

  Jeg har masser af gode sommerminder, og jeg har svært ved at vælge et. Skal det være, så husker jeg altid mine sommerferier i Kroatien som magiske. Min familie var af sted næsten hvert år, dengang min søster og jeg var små, og jeg husker stadig den salte duft af havet blandet med duften af grillet fisk og skaldyr 🙂

  Min blog er http://www.iværksættermor, hvor jeg skriver om mit liv som mor til små børn og mit eventyr som iværksætter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor fedt! Det kunne vi smadder godt tænke os.

  Mit allerbedste sommerminde må absolut være fra juli 2011, hvor jeg en tidlig morgen – faktisk inden en tur til Fårup Sommerland – stod med de to magiske streger, der viste, at vores lille familie var begyndt.

  Heinesimone.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit bedste sommerminde er uden tvivl sommeren 2004, hvor min familie og jeg var på den vildeste safaritur i Kenya. Det var den største oplevelse overhovedet.

  Venlig hilsen camilla fra http://www.drenge-streger.dk

  kontakt@drenge-streger.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hov for hurtigt.. Så jeg har rigtig mange skønne minder – både som barn og voksen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa 🙂

  Min mand, jeg og vores tvillinger vil super gerne deltage 🙂

  Jeg har ikke et bedste minde – vi har siden jeg selv var barn kommet i Faarup hvert år og jeg elsker det stadig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som et virkelig hyggeligt arrangement. Mon der også er plads til en blogger med en lille blog og en 3 mdr gammel datter?

  Der er mange gode sommerminder, men et af dem er når hele familien kørte til Tornby Strand efter aftensmaden de dage hvor der var rigtigt varmt. Det handlede bare om en hurtig dukkert for at blive kølet ned. Men hvor var det bare skønt, især fordi hele famlien var samlet.

  Mange hilsner
  Ditte
  Duttes.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hov..
  Min blog: motherblog-lise.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt initiativ Diary. Det vil jeg elske at deltage i, sammen med min lille familie.

  Mine bedste sommerminder var sidste sommer, hvor vi nød det danske land som familie for første gang. Vi var i Skagen, plukkene jordbær, nød mine forældres sommerhus og meget meget mere. Vi ser frem til endnu en dejlig sommer og nu med Olivia på 20mdr

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] veninde ovre på diary.dk har i samarbejde med Fårup sommerland arrangeret et super fedt blogevent, hvor du som blogger har […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er et super fedt event som jeg meget meget gerne vil med til!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh… Det kunne være hyggeligt med en tur i Fårup sommerland med min lille familie – og en debut for min to-årige datters vedkommende 🙂 Og så vil jeg da super gerne møde alle jer dejlige bloggere, som jeg dagligt følger på IG og blogspot 🙂

  Mine bedste sommerminder vedrører alle sommerens koncerter, som vi plejer at nyde i stor stil – uanset om koncerten bliver set i høj sol eller iført gummestøvler – eller begge dele 😉

  Min blog kan findes her:
  http://tykmenglad.blogspot.dk

  Mvh.

  Jeanet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor fedt – det vil vi rigtig gerne! Må man evt. have sine forældre eller søster og svoger med som familie, hvis ens mand ikke kan?

  Mit bedste sommerferieminde fra da jeg var barn var et år, hvor hele familien var på camping. Jeg var 9 år, solen skinnede fra en skyfri himmel og jeg tilbragte det meste af tiden på den fedeste legeplads, hvor jeg mødte de sødeste piger på min alder, som efterfølgende blev mine pennevenner – det var dengang, man ikke havde e-mail 😉 Resten af tiden blev brugt med familien i campingpladsens fantastiske udendørs vandland. Sol, sommer og ingen bekymringer i hele verden – håber, mine børn en dag vil tænke tilbage på deres barndoms sommerferier på den måde 🙂

  Knus fra Nadja // http://www.drengemor.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla Olsen

   Hej Nadja,
   Det er selvfølgelig okay at invitere én med, hvis du er alene med drengene på dagen. Jeg har nu rettet i indlægget, tak fordi du gjorde mig opmærksom på denne problemstilling.
   KH Kamilla

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så er det bare rigtig øv at man ikke er hjemme den dag.

  Lyder som et rigtig godt arrangement du har fået på benene,

  Held og lykke med det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hov, og vi hedder selvfølgelig http://www.houseofbb.dk 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eih det lyder som et fedt event I har fået stablet på benene! Det vil vi da vildt gerne være med til 😀

  Vores bedste sommerminde har de sidste par år sket på nogenlunde samme tidspunkt og hænger alle sammen.
  For 4 år siden i juli, sad Frederik og jeg i zoologisk have og snakkede om hvér vores fremtid, og om aftenen besluttede vi os for at slå dem sammen. Et år og én dag senere blev vi forældre til Ludwig, som må være ultimativt det bedste sommerminde – også selvom himlen havde åbnet sine sluser og regnen væltede ned! Og i juli i år skal vi så giftes på vores årsdag, så det bliver endnu et lækkert sommer-juli-minde i vores erindringsbog. Årh al den kærlighed!

  Ha’ det skønt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit livs bedste sommerminde må være de ferier min far var foregangsmand for, og som foregik i Sveriges vildmarker. Badning i søer, ture i skoven (hvor min kære far som regel fik os ret meget på afveje), og så turene frem og tilbage med Stena Line. Det er kære minder 🙂

  Elsker også Fårup! Et af vores nordjyske flagskibe, og et fantastisk sted for familier. Skønt initiativ, og vil elske at forkæle mine drenge med sådan en dag 🙂

  Min blog hedder http://www.blondinemor.dk

  Kh Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vinder af NOMI højstol