• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Vind lækkert børnebestik på IG lige nu..

Sommerens havehygge

Vi har, fået en gasgrill herhjemme og jeg ELSKER det! Siden vi fik købt gas til den har vi grillet hver eneste aften – også i fuldstændig silende regn. Jeg nyder at vi kan lave lækker mad der er sund, varieret og super nemt! Der er forskellige meninger om det der med at grille med gas. Nogle mener ikke at den der grill-oplevelse kan opnåes, hvis der ikke er kul på grillen, men jeg kan da bestemt sagtens smage at både køb og grøntsager har været på grillen og ikke bare pande eller i ovnen.

Vi har spist ude de fleste dage, da Kornelia nemt kan gå i gang med at lege, når hun er færdig med at spise, men vi er stadig sammen, når vi er ude på vores lille frimærke af en have. Jeg drømmer om mange mange flere ting til pigerne ude vores haver (både foran og bagved huset har vi en lille plet. Som udgangspunkt vil jeg faktisk gerne have både en trampolin og et legehus til Kornelia, men der er nok, realistisk set, ikke plads til begge dele, når jeg også gerne vil kunne se græsplænen. Derfor må jeg lige se tiden an og finde ud af, hvad vores behov egentlig er.. Men den umalede model ovenover er da helt fantastisk, så jeg kan få det malet lige i de farver vi gerne vil have. Du kan se mange flere leghuse på Bilka.dk, hvor du også finder meget meget andet til at lege med udenfor på de skønne varme dage, vi forhåbentlig går i møde de næste måneder.

Har I noget derhjemme som jeres børn elsker at lege med udenfor? Er der både legehus og trampolin i jeres have? Og hvad leger børnene mest med? Vi er jo også heldige med at have fået en sandkasse i haven og det er helt utroligt, så mange timer Kornelia bruger deri.

Indlægget bringes i samarbejde med Bilka.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vind lækkert børnebestik på IG lige nu..