• Lilletut og mor
 • Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Diary
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Sommerens havehygge

Grillsæson

20140525-220125-79285480.jpg

20140525-220125-79285166.jpg

Vi gav, sidste år, os selv en gasgrill, men den har stået nogle måneder i skuret og da vi fik den fundet frem gik der yderligere nogle uger før vi fik købt os en flaske gas. Siden har vi lavet både frokost og aftensmad på grillen. Aftensmaden er faktisk kun blevet lavet på grillen siden og jeg synes det er fedt. Det er nemt, Kornelia synes det er sjovt og på dén måde er Martin også meget med i madlavningen. Det er virkelig blevet nemt for mig og vi føler begge der bliver sparet tid på madlavningen om eftermiddagen. 

20140525-220125-79285771.jpg

20140525-220126-79286087.jpg

 

Kornelias legedepot er fyldt op med udelegetøj og jeg vil derfor gerne finde en udendørs opbevaringskasse, måske sådan en hyndeboks til hendes legetøj, nogle udetæpper og hynder til stolene. Jeg har ledt lidt rundt på nettet og de er jo helt enormt dyre sådan nogle bokse. Jeg vil egentlig gerne have en sort boks, materialet er lidt ligegyldigt, hvis blot den er vandtæt, da den ikke kan stå 100% overdækket.

Har I en hyndeboks hjemme hos jer? Er den vandtæt og hvor er den købt?

20140525-220126-79286816.jpg

20140525-220127-79287267.jpg

Det er fantastisk at være ude og i går havde vi besøg af de sødeste venner og deres smukke lille (not so much) diamant. Pigerne leger godt sammen og er begge klar på at underholde Leonora, hvis hun giver lyd fra sig og udtryk for at hun også lige er her.. Jeg synes det er pragtufldt at kunne se vores piger vokse op sammen og jeg nyder hvert eneste øjeblik vi har sammen med Trine (kvinden bag tasterne på bloggen vebsen.dk) og hendes skønne (bom-stærke!) mand Mads..

Jeg glemmer altid at få taget billeder, når vi er sammen med dem, så de eneste jeg har fået taget er efter jeg havde fået ryddet op imens Martin puttede pigerne.. Et lækkert lille minde fra dagen er tegninger som Carla og Kornelia lavede med kridt på fliserne – jeg vil nyde dem hver dag indtil regnen skyller dem væk og gør plads til nye kunstværker. Vi har fået købt havemøbler i Ikea og jeg er faktisk ret godt tilfreds. Vi har ikke en formue til sådanne ting, så vores kompromis er blevet mit første-valg Jeg synes det er så fint vores nye bord, til kun 999,- (ret billigt for et sort havebord der er vedligeholdelsesfrit, ift de andre vi faldt over..) og jeg glæder mig til at bruge mange mange timer ved det. Lige pt sidder jeg i vores lounge-hjørne, som er mindre end en spytklat fra vores havebord, men det er også skønt at have – her kan der slappes af og samtidig har vi endnu plads at ligge på et tæppe ude i vores baghave. Det eneste vi mangler nu herude, er noget afskærmning over til naboerne på hver side. Jeg tænker noget sort skibs-lærred (hedder dét mon det?) sat op på nogle kroge på stakittet.

 

 

5 kommentarer

 • Grill, kulduft og kridtstreger, så er der sgu snart sommer!

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi nyder også at bruge vores gasgrill – det er så nemt og lækkert! Og mindsker oprydning i køkkenet 😉

  Ja, gode venner er guld værd – vi har også nogle forskellige hold venner med børn på vores børns alder. Det er fantastisk dejligt at se dem vokse op sammen <3 Husk kameraet næste gang – vi har meget sjov med at kigge billeder fra Kongens babytid (og senere) sammen med vores venners børn som babyer (og senere). De synes det er SÅ sjovt at se sig selv som små!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Vi købte vores i Jem&Fix på tilbud til 170 kr. Den er vandtæt og der kan være både hynder og en masse legetøj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi nyder det mindst lige så meget!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sommerens havehygge