Tak for maj

Når mor skal være tæt på!!

Leonora er ikke frisk. Hun har feber, er forkølet, øjnene klær og er røde, hun tager sig til øret, hoster og har brug for mig helt tæt på.. I går faldt hun i søvn som på billedet og jeg måtte hele natten have en hånd i hendes, holde hende på maven eller hun holdt om min arm i søvne. Hun sov. Jeg gjorde også, men ikke ligeså godt. Pyt med det!
Jeg er bare også selv vildt forkølet, øjnene er røde og klør, mit hovede er tungt og halsen er øm. Derfor er det hele lidt ekstra hårdt i dag og jeg synes allerede at øjnene er tunge og kan mærke jeg skal i seng på samme tid som pigerne i dag. Sådan er det desværre nogle gange, men jeg tænker at noget søvn kan hjælpe, os begge to.

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Tak for maj