Prinsesse Sofia Den Første

Trampolin til lille have

Jeg vil Så gerne give Kornelia en trampolin, men jeg er i tvivl om det er pladsen værd. Er der nogle der læser med herinde, som har glæden af en trampolin i deres egen have? Hvor meget bruger I denne? Jeg har set på nogle forskellige trampoliner inde på Toys’R’Us webshop og der er én af modellerne jeg er helt forelsket i, da jeg tror den har en fin størrelse og kan klare en maxvægt på 140 kg. Det er Outra Sport Pro Series trampolin med net, som jeg har fået øje på.

Umiddelbart havde jeg i tankerne at den skulle stå ude foran, så jeg kunne se pigerne hoppe i den, hvis jeg for eksempel står og laver med og også fordi vi så kan have baghaven til havehygge, hvor hele familien kan være med. Jeg er dog ikke sikker på at græsset ude foran er bredt nok til at denne trampolin kan stå der, da den er ca 370 cm bred. Det må jeg snarest have undersøgt, for jeg tror Kornelia ville elske den!

Har du en trampolon derhjemme? Bruger dine børn den og er der nogle gode fifs og råd til vil give videre? Er den pladsen værd eller bliver det bare fyld?

Indlægget bringes i samarbejde med Toys’R’Us

   

1 kommentar

  • Ofelia ELSKER sin trampolin. Hvis hun fik lov kunne hun bruge hele dagen på at hoppe 😀 Og det er ikke kun divaen, der elsker trampolinen, det gør moren og faren bestemt også 🙂

    Vibeke // Idyllbykjaer

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Prinsesse Sofia Den Første