Tøj til sommerens bryllupper

Picnic i stuen..

I går havde jeg Kornelia hjemme og vi hyggede med at få afleveret nøgle til fælleshuset, som i weekenden blev brugt til #blogeventaalborg_picnic og med at tjekke nogle af tingene ud fra en ret så lækker goodiebag.
Kornelia sagde at hun ønskede sig at holde picnic i stuen og at hun meget gerne ville have lavet sin frokost i en madkasse og overraskede mig med opdækket picnictæppe midt i stuen, da jeg kom tilbage med hendes nye madkasse og drikkedunk fra Sebra, som var en del af goodiebag’en fra eventet i lørdags. Designet på sættet er fra kollektionen “Village” og er i de smukkeste pastelfarver. Temaet for denne serie er valgt, da Sebra i denne måned kan holde deres 10 års jubilæum og i den forbindelse har været en tur down memory lane og har derfor valgt de skønne pastelfarver og skønne stregtegninger af et eventyr i en by med skønne skøre farverige huse og andre søde illustrationer.
20140624-063955-23995741.jpg

Kornelia synes det nye madpakkesæt er helt fantastisk, da hun synes det er meget storesøsteragtigt. Drikkedunken skal drejes på en bestemt måde for at åbne og lukke og Kornelia synes det er sejt at hun skal gøre det på den måde – for “det her kan min lillesøster altså ikke finde ud af!”..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Tøj til sommerens bryllupper