#blogeventaalborg_picnic

#blogeventaalborg_picnic efterfest

Da jeg, sammen med søde Trine bag tasterne på bloggen vebsen.dk, havde fået pakket sammen i fælleshuset efter et vellykket event, pyntede vi op hjemme hos os, hvor der kom ny ternet dug på bordet, vejkantsblomster på bordet og ranker i loftet. Det er første gang, nogensinde at Trine, Mads, Martin og jeg skulle være sammen og hygge, spise og have lidt drinks og bobler, hvor det kun er os fire og hvor vi alle kan drikke, da Trine og jeg sådan set på skift har været gravide eller har ammet.. Nu skulle det være, alle børn var blevet sendt hjem til deres mormødre og morfædre og mine forventninger til aftenen var høje. Så høje at jeg pludselig blev bange for at jeg ville blive skuffet, da det jo også er sådanne aftener man får hovedpine eller ikke rigtig kan “komme i stemning”. Dette var bestemt ikke tilfældet og jeg havde den sjoveste aften. Vi hyggede, grinede, dansede, sang, spillede brætspil, margrethe-skålen blev hevet frem, drak bobler, sang lidt mere og vi havde en fest uden lige!

IMG_4602

Menuen stod på de skønneste rester fra Fandanko og vi nød at der ikke skulle laves noget – vi kunne læne os tilbage og nyde. Vi fik smagt alt på den store tapastallerken og sikke noget lækker mad! Til eventet fik jeg desværre ikke smagt det hele, da jeg ville smage en sandwich også, men det gjorde jeg så, da vi skulle have aftensmad og hold da op en oplevelse! Jeg er normalt ikke til tapas som aftensmad, hvis alle retterne er kolde , men alt på denne platte smagte helt fantastisk, selvom det kom lige fra køleskabet. Vi satte snacks på bordet fra Kims, i form af Sbrød og Nøddebrud – disse var en del af den goodiebag som blev delt ud til eventet, så det var jo skønt at kunne smide lækkerier på bordet til vores efterfest.IMG_7651

IMG_7652

Søndag sov Martin og jeg længe, da pigerne var hos mine forældre og det var helt vidunderligt. Jeg vågnede med et meget tungt hovede, men med et smil på læben. Det havde været sådan en hyggelig lørdag aften og jeg pludselig med fornyet energi og overskud, trods tømmermænd. Jeg fik mig et langt bad og gik så i gang med oprydning og rengøring nede i stuen imens Martin fik et bad.

IMG_7682

Vi kørte en tur ned på havnen, hvor vi endte på Vestre Baadelaug for at få noget mad. Vi endte selvfølgelig med at bestille en Bøfsandwich – den blev sidste år kåret som verdens bedste af sin slags og jeg elskede den. Måske mest af alt fordi jeg pludselig blev ekstremt hårdt ramt af tømmermænd imens vi ventede på maden og jeg hungrede efter noget salt, snasket og usundt. Man må sige at det var lige hvad jeg fik serveret. Perfekt mad mod tømmermænd! Efterfølgende gik vi en tur på havnen og i Vestbyen, men vendte hurtigt snuden mod bilen, da vi savnede pigerne noget så frygteligt og valgte derfor at køre hjem og hente dem hos mine forældre. De gav selvfølgelig aftensmad før vi kørte, så det var helt perfekt at blive vartet op med lækker grillet menu. En væsentlig sundere (og meget mere lækker) menu at slutte en skøn weekend af på. Mange flere af dem, tak!

IMG_7678IMG_7680IMG_7681

1 kommentar

  • Efterfesten var noget jeg havde glædet mig til siden… forevigt! Det er også helt skørt at vi aldrig har kunne feste sammen mens vores mænd har været i vores liv, for vi er jo så gode til det. 😉 Jeg glæder mig allerede til næste gang, og der vil jeg også have bøfsandwich dagen efter :* Kys på dig

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

#blogeventaalborg_picnic