Udendørs sansegynge bliver et sommerhit

Hjemmelavet ketchup

Da vi var i Fårup Sommerland til #blogevent_faarupsommerland skulle vi grille sammen med Trine og hendes dejlige lille familie, hvor vi havde bestemt at menuen skulle være burgere på grillen, så der skulle selvfølgelig laves nogle forberedelser. Jeg havde bestemt jeg ville lave ketchup og da jeg lagde billeder på Ig af processen var der mange der efterspurgte en opskrift. Den kommer her:

· 500 gram friske og meget modne tomater eller flåede tomater (uden vandet, kun tomater)
· 1 lille æble
· 1 løg
· 1-2 fed hvidløg
· 1/2 tsk kanel
· 1/2 tsk allehånde
· 1,5 spsk brun farin
· 1 dl lagereddike

IMG_7443

IMG_5259Skær alle grøntsager i grove tern, hæld det hele (pånær brun farin) i en lille gryde og rør en gang imellem i det hele. Du skal dog vente med at hælde brun farin i, som du smager ketchuppen til med. Lad det afkøle før du blender og derefter hælder på flasker. Her er nok til en stort syltetøjsglas.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Udendørs sansegynge bliver et sommerhit