Lego Duplo kreativ picnic

Tak for juni

Sikke dog en lækker måned vi lige har fået sagt farvel til. Jeg har haft så mange skønne og dejlige oplevelser i den forgangne måned og jeg ser tilbage med et smil på læben over alt det der er sket..
Jeg er blandt andet blevet forkælet på Salon BLOW, hvor jeg blev forkælet med champagne, goodiebag og lækkert hår. I København holdt vi også svigermors fødselsdag i den hyggeligste gård på Vesterbro, hvor byen viste sig fra sin aller bedste side med gadekarneval, sommervejr, loppemarkeder og glade cyklende mennesker over det hele.
Min egen dejlige far er blevet fejret hos mine forældre med det lækreste mad med fisk og fugl på menuen og hygge til den store guldmedalje.
Juni var også måneden, hvor #blogeventaalborg_picnic skulle afholdes og det var en kæmpe succes. Bloggerne der kunne komme var glade, der blev medbragt søde børn, det var et spændende foredrag fra Derma og jeg havde glæden af at servere lækker mad og drikke i hyggelig picnicomgivelser (selvom det var indenfor, da regnen silede ned udenfor) og dagen blev afsluttet af den sjoveste fest med søde søde venner!
Måneden har budt på intet mindre end to polterarbender for søde veninder, hvor der er blevet hygget, grint og jeg mødte en masse nye mennesker som jeg glæder mig til at møde igen til de to bryllupper som næste måned byder på.

Vi har besøgt Fårup Sommerland for første gang i år, da #blogevent_faarupsommerland blev afholdt, hvor jeg fik mødt en masse skønne bloggere for første gang. Jeg glæder mig til alle sommerens besøg i parken, selvom vi går en ret travl juli i møde, så er det jo skønt at være på barsel, så vi har tiden til at tage afsted i hverdagene og være ret impulsive de dage vi er hjemme. Denne tid nyder vi så længe det varer, inden jeg går i gang på studiet igen til september, hvor Leonora også starter i vuggestue.

 

1 kommentar

  • Louise

    Det hele lyder vidunderligt! Selv om juli bliver travl og du skal suge det sidste ud af barslen, håber vi, vi får en masse gode timer med jer…det er allerede alt for længe siden. Og så glæder Karlsen sig til at tage imod kusine Leo fra september… Kys på jer alle! Og god bedring til dem, der stadig behøver det… <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Lego Duplo kreativ picnic