Bryllup 2014 vol. 1.0

Vuggestuestart

Jeg er så småt ved at gå og overveje, hvad der skal gøre klar og findes frem til Leonora starter i vuggestue til 1. september.
Det er Martin der 100% skal stå for indkøringen af hende, da jeg selv starter op på 3. semester igen, efter endt barsel, på samme tid. Det stoler jeg fuldstændig på bliver en succes – far er ligeså god som mor herhjemme, også selvom Leonora stadig er en baby.
Jeg står dog for størstedelen af de praktiske ting herhjemme, også at finde tøj osv til institutionsstart og det er lidt af en prøvelse denne gang. Både fordi jeg ikke som sådan har helt styr på, hvad der er gemt fra Kornelia og fordi jeg ikke ved, hvad vuggestuen selv har og hvad vi skal have med.
Jeg har planer om blandt andet at skulle have klargjort:
? regntøj
? ekstra tøj + undertøj
? navnesutter
? undersøge om vi selv skal have bleer med
? termotøj + termosko/sokker
? savlesmække
? sætte navn i alt
? taske/net til fragt af diverve ting frem/tilbage (hverdagen og weekend)
? futsko
? dyne/pude el. kun sengetøj??
Og så skal jeg have fundet ud af, hvor meget plads der er til ekstratøj osv. dernede.

Glæder mig til Leonora skal starte og jeg er helt overbevist om at det bliver så godt for hende, da hun ELSKER at være sammen med andre børn, hun er nysgerrig på alt og tryg ved andre voksne. Det bliver også godt for mig at komme ud igen, jeg glæder mig meget.. Også selvom jeg nyder den tid og de muligheder vi har nu, hvor jeg er på barsel, men jeg skal ud blandt andre mennesker. Det bliver godt for mig og dermed også godt for familien.

2 kommentarer

  • Gud, jeg har aldrig tænkt på at give dem dyne eller sengetøj med! Plejer man at gøre det?
    Det lyder i øvrigt som om du har pænt meget styr på den vuggestuestart 🙂 Herhjemme var det også far, der tog sig af indkøringen med den ældste, men det var mig, der kørte Philip ind, fordi det passede bedst med arbejde. Jeg ville nu helst have været fri. Min mand er way bedre end mig til at være cool, når barnet hyler, fordi han ikke vil efterlades med de her nye voksne og alle børnene.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Da jeg var i praktik i vuggestue var der nogle af børnene der havde termotøj som heldragt. Det er altså smart! Bare lige et tip 🙂
    Kh Henriette // blondinemor.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bryllup 2014 vol. 1.0