Vind 4 x billetter til LEGOLAND

Dagen før sommerferien..

Jeg ligger pt i sengen og er lidt nervøs.. nej nervøs er ikke det korrekte ord. Jeg er spændt. Spændt på vores første sommerferie sammen, efter vores lille familie er blevet forøget med 25% og vi nu er fire. Jeg ELSKER familielivet og alt (ja ja, det meste så i hvert fald, 98% som minimum), hvad familielivet bringer med sig. Og når en familie rummer to forældre som er studerende (allright, jeg er pt på barsel), så har vi en god lang sommerferie sammen. For sidste gang i mange år, så det skal nydes til fulde! Vi skal lave alt det som hjertet (og økonomien) tillader det og jøsses, hvor jeg glæder mig!!
Glæder mig til dage med varme og sol, hvor vi evt kan køre til Blokhus eller blot blive hjemme og hygge i haven. Og glæder mig også til de mørkere dage, som den danske sommer også ofte byder på. Så skal K og jeg hygge med krea-dutterier, lave puslespil,
læse bunkevis af bøger og lave en smule ballade.
Uanset, så bliver det helt vidunderligt med lange hele dage med pigerne og Martin! I morgen har Kornelia sin sidste dag i børnehaven og jeg vil vise nogle billeder af de overraskelser Kornelia har med. 20140710-012605-5165983.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vind 4 x billetter til LEGOLAND