UV-badetøj fra Bilka

Se hvad der sker…

20140719-015231-6751890.jpg

Når Leonora og jeg tumler rundt på gulvet eller vi sidder og leger på tæppet på gulvet, så ender det oftest med at hun vil øve i at kravle. Jeg er så fascineret over at kroppen ved, helt instinktivt, at den skal kravle og så derfra også at stå og sidenhen gå.
Jeg tror ikke det går vildt lang tid, før hun knækker koden 100% – indtil videre er det blevet til et par tag, men ikke ligefrem en vandretur.. Leonora har regnet ud at hun skal fremad – det er bare kroppen der ikke er helt med på det endnu.
Selvfølgelig sker der nogle uheld, som ovenfor, men som oftest er det faktisk hvis hun kommer fremad og så bare kravler/møffer sig ind i et møbel med hovedet – hun skal begynde at kigge opad, når hun får mere fart på, ellers går det da galt..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

UV-badetøj fra Bilka