Morgencykeltur

Nespresso iskaffe

Jeg må indrømme at kaffe ikke er min yndlingsdrik, men jeg synes det er så hyggeligt at forkæle vores gæster med god kaffe. Jeg har i hvert fald indtrykket af, at min mødregruppe i hvert fald har sat stort pris på at jeg hurtigt og nemt har kunne servere cafelattes, som er en cafe værdig. Og disse ville jeg, selvfølgelig, gerne selv tage æren for, men det kan jeg desværre ikke. For alt jeg gør er at hælde vand ét sted, mælk et andet, putte en passende kapsel i maskinen og så trykke på to knapper.
Vi har længe haft en Nespresso kaffemaskine og en seperat Nespresso mælkeskummer, som har kunne varme og skumme mælk til en perfekt cafelatte..
Jeg har dog længe, gerne ville kunne servere iskaffe, da det ofte er et hit – specielt her om sommeren og så er der mange mulige smagsvariationer af en iskaffe.
Derfor blev jeg ekstra glad, da jeg blev tilbudt at teste den nye mælkeskummer fra Nespresso, som laver perfekt mælkeskum, både varmt og koldt. Nu er det eneste der kræves af mig, for at kunne udvide husstandens kaffesortiment, altid at have isterninger i fryseren. Og dét kan jeg vist lige klare. Hvilken slags kaffe drikker du helst?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Morgencykeltur