Nespresso iskaffe

Fårup Sommerland er for hele familien

I torsdags var vi afsted på den årlige familietur til Fårup Sommerland, hvor der blev leget, spist store is, grint. hygget, grillet, snakket og skubbet til nogle grænser – i særdeleshed hos Kornelia, min søster og jeg..
IMG_4824

 IMG_4833

Jeg har aldrig været vild stor fan af de kanoer der er i Fårup Sommerland, da jeg har et svagt minde om et par af drengene i min folkeskole, som på sidste skoledag væltede i vandet.. Fandt så ud af i søndags at det helt klart har været drengenes egen skyld, for der skulle en del til at tippe dem – selvom min drillesyge storebror vippede med båden, da Kornelia og jeg sad i den var den ikke i nærheden af at tippe. Det var betryggende, da det betød at jeg sagtens ture sejle stærkt og kunne nyde turen ved at have overskud til at se efter guldfisk sammen med Kornelia også.

IMG_4855

 IMG_4858 IMG_8402

Jeg elsker de armbånd, som findes i Fårup Sommerland. Trygfonden tilbyder gratis armbånd, hvor vi kan skrive Kornelias navn på og vores telefonnumre, så vi nemt kan blive ringet op, hvis hun skulle risikere at blive væk. Dette armbånd giver mig en tryghed til at lade hende lege på legepladsen, under opsyn, men på egen hånd. Og når man så løber rundt derinde med alle de andre børn og er en stor pige, så kan hun godt lige glemme at blive i det hjørne, hvor vi sidder. Og det synes vi er helt okay, når hun har dette armbånd på. Vi holder jo også øje med hende, men vi kan jo selvfølgelig ikke have øjnene på hende hele tiden. Og det øver jeg mig specielt i ikke at skulle have. Jeg er en hønemor, for jeg er så bange for at de falder og slår sig. Og jeg ved det er så tåbeligt, for både Kornelia og Leonora kommer til at slå sig og de vil flere gange i deres liv på skrammer, buler, asfalteksem og komme ud for uheld.. Jeg ved det jo godt ! – men når jeg så er i diverse (måske ikke engang potentielt farlige) situationer, så bremser jeg dem i deres leg, fordi jeg er bange for de skal slå sig. Og det er så ekstremt dumt..! Men i hvert fald, så hjælper disse armbånd på at jeg er mere tryg ved at lade hende færdes lidt på egen hånd og med de andre jævnaldrende på legepladsen. Jeg stoler nemlig trygt på at de andre voksne i sommerlandet, nok skal ringe til os, hvis de finder vores pige der er blevet væk fra os.

IMG_8412

Når Leonora stadig kun er 8 måneder – jeg forstår ikke, hvor tiden er blevet af!! – er det begrænset, hvor meget hun reelt kan være med til at prøve deroppe. Så hvis hun ikke lige er med oppe og sidde på et tæppe, sidder hos en voksen eller går med rundt på armen hos én af os, så sidder hun meget i klapvognen sådan en dag fyldt med forlystelser og høj høj sol, som gør det svært at finde skygge.. Men Leonora storhyggede sig i torsdags – hun nyder at sidde i klapvognen i skygge og se på andre børn. Hun kan selvfølgelig sagtens være med på græsset, i sandkassen og i karrusellen – hun prøvede vist alle de ting deroppe, som babyer må komme op i.

IMG_8413IMG_8420

 IMG_8423

Jeg ved faktisk ikke helt, hvad Kornelia glædede sig mest til – at komme til Fårup Sommerland eller at have en hel dag med sin fætter til sjov og ballade. Uanset, så var det en god dag for Kornelia. Hun fik flyttet vildt mange grænser og var oppe i både MineExpressen, River Rafting, kajakkerne, Træstammerne og alene på Safariruten.. Omkring aftensmadstid fik hun dog et melt-down.. hendes verdens brød fuldstændig sammen og vi overvejede at takke af for dagen. Men så fik vi hende overtalt til en portion aftensmad og blodsukkeret kom igen op på sit normale. Vi havde yderlige lidt hyggetid inden haven lukkede og det var faktisk først til sidst hun fik prøvet Træstammerne. Vi har nu lært at der altid skal være tid til en del pauser til snacks og frugt i løbet af dagen – specielt, når man er afsted fra åben til luk..

IMG_8437

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nespresso iskaffe