Fårup Sommerland er for hele familien

Opskrift Nespresso iskaffe

Der er blevet efterspurgt en opskrift på den iskaffe jeg serverer for vores gæster og det kan jeg hurtigt lige få delt herinde. Det tager kun fem minutter og så sent som i dag lavede jeg en kop til min søde nabo, som lige var på besøg, og mit umiddelbare indtryk er at den var god. Hun synes i hvert fald den så rigtig godt ud..

Til 1 glas kardemomme-ismacchiato:
· 1 kapsel Nespresso Grand Cru Dharkan
· 25 cl mælk
· 3 cl sirup
· 1/2 stk kardemommepulver (eller efter smag og behag)
· 3 store isterninger

Put isterninger i et glas og lav kaffen deri. Kaffen køles ned i isterningerne, inden det hele blandes sammen. Mælken hældes i Aeroccino-maskinen og tænd for den til den lyser blå og køler mælken imens den skummes.
Kardemomme, skummet mælk og sirup blandes i det glas iskaffen skal serveres i. Hæld derefter forsigtigt kaffen oveni mælkeskummet og drys lidt kardemomme på toppen af skummet inden servering. God fornøjelse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fårup Sommerland er for hele familien