Opskrift Nespresso iskaffe

Ferie i Sverige

Så er vi på vej på ferie med min familie og for første gang, nogensinde tror jeg, er vi en time foran tidsplanen. Vi troede det tog længere tid at få pakket det hele ned og når jeg lige tænker tilbage på, hvordan der ser ud bag vores hoveddør, så burde vi nok have støvsuget og gjort rent – ikke bare ryddet op. Men nu er vi på vej, vi skal med færgen fra Frederikshavn til Göteborg og jeg glæder mig SÅ meget!
Martin skal med derop for første gang og jeg glæder mig til at vise ham rundt på de steder hvor jeg i min barndom har været og brugt min sommer mange mange gange.
Derudover er det faktisk aller første gang vi skal til udlandet med børn – jeg synes det er betryggende at vi i Sverige kan forstå hvad de siger og at vi nemt kan komme hjem, hvis noget sker.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Opskrift Nespresso iskaffe