• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Ferie i Sverige

Underholdning til børn på bilferien

   IMG_8244

Jeg har den sidste tid prøvet at få samlet nogle forskellige ting sammen, som jeg tror Kornelia ville synes var sjove at bruge tid på i bilen på vej til Sverige. Som små køre-gaver, som kan skabe lidt ro på bagsædet, hvis køreturen bliver for lang og Kornelia bliver for utålmodig. Der er selvfølgelig også iPad’en, men jeg synes bestemt ikke hun skal sidde med den hele vejen derop..

Jeg har købt lidt blandede tegneting, legetøj, bøger, klistermærker og figurer der kan leges med. Ydermere bliver der pakket nogle snacks til køreturen, både til Kornelia, Leonora og os foran. Og så skal der tændes for aircondition og dyner på bagsædet. Gid jeg skulle sidde derovre og ikke foran..

klisterbog

20140723-140742-50862554.jpg

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ferie i Sverige