• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Underholdning til børn på bilferien

Must haves i børnetoilettaske

Vi har ofte været i København i op til en uge ad gangen, men der har været en vis tryghed i stadig at være i Danmark – vi har jo altid kunne få fat i noget lignende det vi har herhjemme, hvis noget blev glemt. Når man pludselige, for første gang, skal til udlandet med sine børn, så er der bare ret mange ting der pludselig lige skal overvejes og jeg skal virkelig overbevise mig selv om det hvis det nu godt kan undværes i en uge. Ellers ville jeg slæbe det hele med og vi måtte leje en bus for at have det hele. Denne gang skal vi køre til Sverige, sammen med mine forældre, min søster, svoger og to nevøer. Vores bil er klart den mindste og mine forældre har lovet at tage vores klapvogn, weekendseng og sengetøj med i deres bil. Så skal vi ikke tænke på det. Jeg er dog endnu ret spændt på vejrudsigten, da den får stor betydning for, hvad der skal pakkes med.

Pigernes toilettaske indeholder:

Derma Kids solspray · Jordan tandbørster · Zendium tandpasta · termometer + engangsdutter dertil · hårelastikker til Kornelia · saltvandsampuller · børste til Leonora · næsesuger · Libero poser til brugte bleer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Underholdning til børn på bilferien