• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Jeg ønsker mig...

Frozen er flyttet ind

Kornelia er fuldstændig bidt af Frost og hun synger sangene derfra hele tiden, når vi kører i bilen ønsker hun ofte en sang derfra og hun kan et par stykker af dem stort set udenad. Nu har hun udvidet ønskerne om sangene til de originale sange på engelsk og det er så sødt af se hendes lille bitte mund bevæge sig korrekt til teksten og når man hører efter hendes lyse stemme, så er det mange af ordene hun faktisk udtaler korrekt.. Sjovt, når jeg ved at hun slet ikke aner, hvad det er de ord betyder. Jeg elsker børneengelsk og at hun er så god til musik. Hun har musikgehør ud over det sædvanelige.. og ja ja, jeg er måske ikke den mest upartiske, når den lille guldklump er min egen, men jeg er imponeret over, hvor meget hun kan. Hun genkender så mange sange efter blot at have hørt dem et par gange, hun kan teksterne på mange sange og hun gætter sange meget meget hurtigere end jeg når vi har musikquiz herhjemme. Hun gætter allerede efter de første par toner. Jeg er så måske heller ikke den bedste modstander, for jeg finder på mine egne tekster til sange – jeg kan nemlig slet ikke høre, hvad de egentlig synger..

 IMG_8445

Vi har nu købt disse Barbiedukker fra Frozen til hende og hun blev ellevild. Det er klart Anna der er hendes favorit og jeg synes det er så hyggeligt at hun nu er blevet så stor at det er sådanne lege hun leger. Jeg er også sikker på at vi snart skal have flyttet lidt rundt på legetøjet på hendes værelse, da hun i dag sagde til Leonora, da vi legede oppe på hendes værelse, at alt det LEGO Duplo hun har måtte Leonora godt få ind på hendes værelse. “Så kan vi lege sammen med LEGO Duplo inde på dit værelse for jeg er altså en stor pige der ikke rigtig leger med det mere…” Og så fik jeg besked på at hun altså gerne ville have det lilla LEGO (LEGO Friends) lagt i kasserne ved hendes legetøj. Hun fik rigtig meget af dét i julegave, da vi var sikre på at hun ville begynde at efterspørge det her over sommeren og vi synes det ville være synd, hvis hun skulle vente helt til vinter. Heldigvis fik vi ret og jeg skal nu have styr på det legetøj sidst i sommerferien.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg ønsker mig...