Offline ferie = afvænning

Ciff afhængig

Dem af jer, der følger med på instagram, er siden søndag blevet groft spammet af billeder fra CIFF Kids og kunne da måske godt undskylde derfor, men det vil jeg ikke. Jeg ELSKER at være på CIFF og det er lige mig.
Den eneste ene negative ting jeg kan finde ved at være derude er, at jeg skal vente på alle de super lækre ting jeg har set derude et helt år!! Ved ikke lige, hvordan dét skal gå, men små jeg i mellemtiden se på billeder af de lækre styles jeg har forelsket mig i.
Jeg har ikke været så god til at finde tøj til drenge, men der er en dag mere i morgen, hvor jeg overvejer at smutte derud og få fyldt lidt op på dén konto. Ikke at det bliver aktuelt for mig, men mon ikke der er en læser eller to med drenge, som gerne vil se hvad de smukke SS15 kollektioner har at byde på. Jeg tror det i hvert fald og I skal da ikke snydes!
Men udover den kommende ventetid, så er der så utrolig mange ting jeg elsker ved at have fået lov til at være en del af CIFF i år.
Jeg synes det er fedt at se så mange lækre brandts samlet ét sted, hvor man kan gå til og fra, de fleste steder må der tages billeder af den kommende kollektion og synes historierne og tankerne bag de forskellige kollektioner oftest er spændende og inspirerende. Jeg synes det er fascinerende at designere kan få så mange lækre ting ud af tanker og drømme. Og at der er så mange muligheder for at sammensætte fede sæt, som jeg ikke er rutineret nok til at få sat sammen uden at de lige guider og viser, hvad de havde tænkt og forestillet sig. Jeg er blevet meget inspireret af mange stande derude og det er virkelig fedt!
Derudover elsker jeg at blive vartet op på den måde. Der er, på størstedelen af standende, søde mennesker, som sætter pris på os bloggere og tilbyder både lækre drikkevarer og snacks og mad. Der er så mange lækre snacks og heldigvis er der så varmt i Kids hallen at det ikke ligefrem er sult jeg har mærket mest til – er blandt andet blevet tilbudt slik, sunde snacks, diverse nødder, frugt, chokolader, friske popcorn fra popcornmaskine, sandwichs, kiks og små skønne tapas retter. Så helt ekstremt lækkert. Derudover har jeg været til en del events derude, hvor der er blevet serveret de lækreste forskellige drikkevarer, alt fra friskpresset juice til kolde øl og massevis af bobler – både asti og champagne.
Noget af det jeg nyder allermest er også de mange muligheder for at netværke. Både med de mange søde og dygtige bloggere der er at finde på messen, hvor vi snakker styles og de forskellige kollektioner. Der er både gamle og nye ansigter – det er så dejligt at være en del af det fællesskab. Er stolt over det bloggen er blevet til og de muligheder den giver mig. Og så nyder jeg så bestemt også at netværke med de forskellige personer bag de lækre brandts derude. Det er nogle skønne mennesker, dygtige og interesserede i at høre, men bestemt også fortælle. Og jeg elsker det!! Så passionerede mennesker er svære st finde andre steder. De fleste står derude og skal sælge deres hjertebarn og stoltheden stråler ud af dem. Jeg synes det er SÅ motiverende og jeg synes det er skønt at få skabt nogle gode kontakter og få lavet aftaler om fremtidigt samarbejde på bloggen. Du skal glæde dig!
20140806-000054-54243.jpg
Smukke sko til Leonora fra byClara

20140806-000213-133660.jpg
Frontrow (ja ja, der var kun to rækker – but still..) til CIFF Kids modeshow

20140806-000422-262369.jpg
Bobler i massevis

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Offline ferie = afvænning