Cirkus Summarum - sidste forestilling

Gymnastiktøj til pige

I næste måned starter Kornelia til gymnastik igen og hun glæder sig vildt meget. Hun er nu én af de store piger og hun synes det er spændende at hun nu skal ind i salen alene, da det er forbudt for forældrene at deltage efter de er blevet så store. Det bliver en god oplevelse for Kornelia, det er jeg helt sikker på, men jeg kan mærke at jeg pludselig får lidt ondt i maven over at hun pludselig er stor. Fra nu af og frem skal jeg virkelig bare nyde alt det jeg kan være med til og alt det hun gider have mig med til. Jeg fik at vide da jeg var gravid at tiden ville flyve afsted – det gjorde den. Så fik jeg at vide at det første år ville flyve afsted – det gjorde det. Og så fik jeg at vide at vores lille pige pludselig ville gå i børnehaven – det gør hun. Alt sammen er sket med et trylleslag og jeg kan nu se, hvor stor hun er, når hun (de dage hun lige har tid) kysser mig farvel, men ellers bare hurtigt vinker til mig i den nye (VIDUNDERLIGE) børnehave. Jeg prøver derfor virkelig at få kysset, krammet, nusset, puttet, holdt i hånden og siddet tæt med hende i sofaen hver eneste gang jeg kan. Jeg ved bare at hun pludselig går i skole og får mange andre interesser end at sidde hjemme hos os. Og så skruer jeg lige lidt ned for alt det sentimentale her og finder fokus igen..

Når man skal gå til “store-pige-gymnastik”, så skal man have gymnastiktøj. Det skal være med et skørt og så skal det være dén hun har på hver eneste gang. Det har hun i hvert fald sagt klart og tydeligt. Så det står klar i min taske hver onsdag, når jeg skal alene afsted efter børnehaven.

Suget i maven over at hun så pludselig skal lære at slå vejrmøller og danse rundt i salen uden mig afløses så måske af den tjans ude i omklædningsrummet, hvor man som forælder kan have en hel times pause efter studie/job inden den står på aftensmad, bad, putning osv osv, når kl slår 18 og gymnastik slutter. Jeg håber faktisk lidt at det bliver mig der får den opgave herhjemme – en hel time med mulighed for at blogge uforstyrret, uden jeg behøver sidde oppe den halve nat lyder pludselig meget attraktiv.

Skærmbillede 2014-08-18 kl. 22.41.02Gymnastikdragten, som jeg drømmer om hun skal have, er selvfølgelig Penny fra skønne Soft Gallery. Jeg ved det bliver lidt af en opgave at få vores store gymnastikpige overtalt til at tøjet ikke skal være rullet ind i tyl, da hun sidste år så de store piger stå i pink og lyserøde dragter med kæmpe tylskørt og med både bamser og Hello Kitty på maven.. Jeg er dog helt overbevist om at det nok skal gå, når hun ser den her fede dragt fra Soft Gallery med både leoprint, i pigefarve og med skørt.

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Cirkus Summarum - sidste forestilling