Forberedelser til efterår og vinter

50% rabat på Oriflame

Endelig virker min blog igen og jeg kan med stor glæde ligge ud med en lille lækker overraskelse til mine læsere – det er jo dejligt. Og jeg kan varmt anbefale dig at du benytter dig af det, Oriflame har de lækreste produkter.

Jeg er blevet ret stor fan af make up fra Oriflame og jeg kan derfor med stor glæde dele med jer at du indtil kl 00.00 i dag, helt eksklusivt, kan få 50% rabat på hele webshoppen. Du skal blot benytte rabatkoden: SENSOMMERPLEJE

Jeg har samlet nogle af mine favoritter herunder. Jeg kan varmt anbefale dem alle sammen – det er perfekte til min lyse skandinaviske hud, som altid bliver lidt tør her i perioden fra sommer til efterår, da vejret er så omskifteligt. Det er sjældent jeg finder en foundation, hvor jeg ikke føler jeg har en maske på. Produkterne fra Oriflame dækker godt, samtidig med at jeg slet ikke mærker at jeg har noget på – det bedste af det hele er dog at det holder så vildt godt. Jeg har, hen over sommeren, været til et par bryllupper, hvor jeg begge gange havde Oriflame-produkter på og jeg havde ikke én eneste gang, i løbet af festerne problemer med at min hud ville skinne eller fedte.

Den lille fine Giordani læbestift har jeg altid til at ligge i min taske og jeg synes den er helt vidunderlig. Jeg har farven “Creamy Nude” og den er helt fantastisk – mine læber får en smuk glød og farven passer perfekt til hverdag og en nude festmakeup. De andre læbestifter jeg har haft er vant til at udtørre mine læber helt utrolig meget, men dem fra Oriflame er helt utrolige. Nærmest som en læbepomade, de får fugt ved denne læbestift og jeg bruger den faktisk ret meget som pleje til læberne.

favoritter_oriflame

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Forberedelser til efterår og vinter