50% rabat på Oriflame

Aldersforskel på søskende

Jeg må indrømme at aldersforskellen mellem K og L udligner sig hurtigere, end jeg havde turde håbe på. Selvom K er 3 år ældre end Leonora, så E L S K E R hun at lave noget sammen med sin lillesøster. Kornelia synes Leonora er sød, sjov, dejlig og de er helt forelskede i hinanden. L er uden tvivl Ks største fan og hun griner af ALT hvad K gør. Jeg bliver blød i mine knæ, varm i hele kroppen og nogle gange rørt til tårer, når jeg ser det de to skønlinger har sammen. Jeg er lykkelig for at vi er blevet velsignet med de to piger.

Untitled

I går var jeg alene med pigerne, da Martin var i biografen med en kammerat og det var så hyggeligt at se, hvor meget de hyggede sig sammen de to små troldepus. Da de havde fået nattøj på begge to, ville K gerne nedenunder og lege lidt med sin lillesøster. De fik lov til at tumle lidt rundt og L hang efter K og ville så gerne op til hende hele tiden. Hun grinede og grinede – K synes det var fedt og L havde en fest. Selvom L ikke engang er et år, så er det dejligt at se den enorme glæde de allerede har af hinanden. De har altid hinanden og indtil videre synes K det er sjovt at have besøg på værelset af den lille baryler, som L jo er i denne nysgerrige alder.

1 kommentar

  • De er dådløse og dejlige begge to ❤️ Jeg glæder mig til at give Carla en lillebror eller søster!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

50% rabat på Oriflame