Aldersforskel på søskende

Luksus ønsker

Jeg ønsker mig SÅ meget nogle vildt lækre ting her til den kommende kolde årstid. Jeg er næsten 100% sikker på at der ikke er én eneste af tingene som jeg får fingre i, men det gør jo ikke noget at drømme. Når man, som jeg, er på SU, så er der simpelthen bare nogle ting som ikke kan lade sig gøre. Og det er okay, selvom det nogle gange kan være vildt ærgerligt. Nogle gange drømmer jeg om at vi begge arbejder og har lidt flere penge mellem hænderne, men så går det op for mig, hvor god tid vi har med vores børn. 

Der er ikke nogle ting der kan give mig det samme med de timer jeg har med mine børn og jeg vil også nyde det næste års tid, hvor både Martin og jeg først skal ud af døren kl 8.00, så vi kan hygge hver morgen og spise morgenmad med vores piger. Jeg synes det er guld hver at jeg som minimum har 1,5 time med pigerne hver eneste morgen, hvorefter jeg kan tage i skole og så hente dem inden kl 16.00 igen. Jeg synes vi er priviligerede og jeg elsker det!

Billedet: #Strikket hue #Adidas Originals #Lee slim jeans grey #Ørebøffer #Stine Goya kjole #Bare Minerals foundation #Læder vinterstøvler

2 kommentarer

  • Rigtig fede ting du har fået samlet der! Fik da lige føjet lidt til min ønskeliste 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh kjolen og huen er jeg så meget med på! Jeg er også studerende, men synes jeg alligevel gør nogle fine køb indimellem 🙂 Jeg handler 99% af mine ting på nettet, og så er det tit muligt at gøre nogle gode kup. Men er enig med dig i, at den ekstra tid som studerende ikke kan måles i penge!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Aldersforskel på søskende