Luksus ønsker

#1 – Vind et års forbrug af tandbørster til hele familien

Jeg har nogle lækre konkurrencer i vente her på bloggen og jeg vil derfor, i forbindelse med at bloggen fylder fem år, afholde nogle lækre konkurrencer over de næste uger. Den første konkurrence jeg kaster mig ud i, er intet mindre end, et helt års forbrug af tandbørster til hele familien. Det anbefales at man skifter sin tandbørste hver trejde måned, hvorfor det i løbet af et år kan blive til mange tandbørster, hvis familien er med både børn og voksne. Herhjemme er vi vildt glade for tandbørster fra Jordan og deres lækre udvalg, til både store og små, har været i vores tandkrus i mange år efterhånden. Den første børnetandbørste vi købte var helt tilbage, da Kornelia var baby og du kan læse mere om vores begejstring lige her. Vi har sidenhen altid haft Jordan tandbørster til hende og det er altid dem jeg bruger og primært også Martin. Det er nemt for os at komme rundt i munden på hende, da børstehovedet er lille og vi føler nemt vi kan komme til at børste på alle sider af tænderne, uden hun synes det er ubehageligt. Kornelia får altid lov til at børste efter og hun går meget op i at vi skal have Karius og Baktus ud af munden, både om morgenen og inden sengetid. Efter et veloverstået besøg hos børnetandlægen, omkring Kornelias 3-års fødselsdag, blev hun endnu mere interesseret i at være aktivt deltagende, når der skal børstes tænder. Tandlægen anbefalede os også at bruge en tandbørste med et lille tandbørstehovede, så det ikke var væmmeligt for barnet at få den ind i munden. Vi kunne derfor roligt fortsætte med vores favoritter. Kornelia bruger Jordans modeller der passer til børn i alderen 3-5 år, hvor der til tandbørsten følger én af følgende tillægsprodukter; et praktisk rejseetui, en holder med et timeglas eller en holder med dekoration. Timeglasset bliver næsten hver dag brugt herhjemme, da vi øver meget i at det er vigtigt at børste tænderne i så lang tid at tænderne kan nå at blive rene. IMG_5964.JPGSelv inden Leonora havde fået sin første tand, så fik hun på puslebordet under bleskift, lov til at ligge med sin tandbørste, en model fra Jordan til 0-2 årige, som er ergonomisk udformet, så det passer til både børn og voksne. Og vi har også børste let på gummerne fra hun var få måneder gammel, da vi synes det er vigtigt at vores piger bliver trygge ved at få børstet tænder. IMG_5971.JPGNu til det sjove, hvor du kan vinde et helt års forbrug af tandbørster til hele familien, fra Jordan. For at deltage, skal du smutte ind forbi bloggens side på Facebook og finde opslaget med konkurrencen. Du kan se meget mere om, hvilke tandbørste du kan vælge imellem lige her – hvad for nogle skal dig og din familie bruge, hvis I vinder? Du finder facebooksiden her – held og lykke til alle der deltager.

Indlægget bringes i samarbejde med Jordan

 

4 kommentarer

 • Lis Vinter

  Dejlig konkurrence – deltager gerne og håber det bedste 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hansen

  whauuuuu hvor er det en vidunderlig præmie, det kan vi godt bruge og få meget glæde af 🙂 krydser fingere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • gitte meier nielsen

  Sikke en lækker konkurrence, Det ville bare være for lækkert at vinde, Jeg selv børster en del tænder da jeg har meget skøre tænder som har brug for at blive passet godt på. Har deltaget på facebook,

  Rigtig god Mandag og tak for en lækker blog

  mange hilsner fra Gitte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Rønsted Tvede

  wow en sød konkurrence og den er så lækker <3 vi er 4 voksne og en kanon god præmie
  så skal der skubbes og skures samt nyde hvis man vinde det <3 < 3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Luksus ønsker