#2 - Vind lækker bamse fra Nature Zoo

En lækker bunke nederdele med swing i

Vores store K er en pige med egne meninger og det er tydeligt at hun E L S K E R kjoler og nederdele med “swing i”, som er hendes egen beskrivelse, fra hun startede med at tale. Det var derfor en lykkelig pige, der åbnede en kasse tøj, som i går kom med posten.

Vi havde bestilt tøj fra Petit by Sofie Schnoor og K har selv været med til at klikke det hjem, som hun var vild med – alt andet lige vil det gøre det lettere for os alle, når der skal findes tøj, da vi så er sikre på at det er noget tøj hun kan lide. Og jeg blev også helt lykkelig, da indholdet af kassen blev hevet op. Både af at se K’s ansigtsudtryk hver gang hun opdagede et nyt lækkert item, men også fordi det virkelig er at god kvalitet og så fint noget tøj.

IMG_9907

Her er et lille udsnit af noget af det tøj vi har fået fra Petit by Sofie Schnoor – jeg er vild med farverne og de feminie snit der er på bude bukser, trøjer og nederdele er så skønne og passer perfekt til vores piger.

IMG_9909 IMG_9910 IMG_9911 IMG_9912

Kornelia havde selv valgt tøj i morges og hun var vildt glad og stolt over at skulle have én af de nye nederdele på.. jeg synes hun havde valgt noget fint tøj – var overrasket over hendes evne til at sammensætte et helt sæt, det var præcis noget jeg kunne have valgt til hende. Det eneste krav jeg havde, mod hendes ønske om bare ben, var et par sorte strikkede leggins. Det blev godtaget og sådan her så hun ud, da hun var på vej ud af døren til børnhave i morges.

IMG_9916

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

#2 - Vind lækker bamse fra Nature Zoo