En lækker bunke nederdele med swing i

Nattøj og pyjamas til børn

Herhjemme er nattøjet fundet frem igen, da begge vores piger sparker dynen af, allerede inden de falder i søvn. De bliver derfor kolde og forkølede med det samme, hvis ikke de sover i nattøj og strømper. Og jeg synes, indtil nu, det har været lidt en jungle at finde det helt rigtige nattøj til Kornelia. Jeg synes desværre alt for ofte vi har fået købt nattøj der krymper efter allerede første vask, det har mistet formen og farverne er hurtigt blevet grumsede og kedelige.

IMG_9927.JPG

Jeg har nu fået købt noget nattøj fra Soft Gallery, en Elliot Drizzle Owl Pyjamas og jeg er forbløffet over kvaliteten. De garanterer et krymp på max 5% og det holder de! Jeg har nu vasket den nye pyjamas 6 gange og den er stadig som ny. Blød, stadig fin og ny i stoffet og farverne er blevet lige dér, hvor de skal.

Vi har også natbukser fra Hollys, som også er super gode til Kornelias lange ben – dertil sover hun så bare i en t-shirt fra H&M, så det også er et sæt. Dog vil jeg sige at hun er mere varm, nå hun sover i den nye Soft Gallery pyjamas, hvilket nok skyldes at den sidder mere tæt og at overdelen ikke kravler op, som de t-shirts fra H&M godt kan gøre i løbet af natten.

IMG_9904.JPG

1 kommentar

  • Åhh ja, herhjemme kender vi også til problemet med at sparke dynen af. Jeg giver Fleur dyne på flere gange i løbet af en aften/nat, men der går kun få minutter før den er sparket af igen. Derfor sover Fleur også altid i nattøj…

    Sættet fra SG ser rigtig lækkert ud. Vi var været glade for Pomp de Lux – det er også super blødt, og holder sig rigtig pænt efter vask.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

En lækker bunke nederdele med swing i