Feberkramper, ambulance og indlæggelse

Hjemmelavet smørrebrød

Trods tømmermænd og under fem timers søvn (som ikke skyldes Leonora, men fødselsdag for veninde), så stod jeg op forholdsvis frisk.
Martin og min svigerfar var ikke hjemme og min svigermor var på vej på legepladsen med Leonora og Kornelia. Jeg nød et langt stille bad, fik klædt mig på i søndagstøj med elastik og plads, hvorefter jeg hentede Leonora og gik i Netto. Jeg havde bestemt mig for at ville servere smørrebrød til min søde familie og der skulle være noget for os alle.
IMG_0153.JPG

IMG_0157.JPG

IMG_0154.JPG

IMG_0155.JPG
Der blev sat ekstra toppings på bordet, så vi selv kunne fylde mere på, hvis det blev nødvendigt. Og så var det ellers bare om at kaste sig ud i det. Det er i hvert fald sikkert at vi denne uge en gang eller to skal have smørrebrød til aftensmad, da vi har ret meget pålæg tilbage.

IMG_0159.JPG

IMG_0160.JPG

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Feberkramper, ambulance og indlæggelse