Hjemmelavet smørrebrød

3 år og skriver bogstaver hele tiden…

Nogle gange glemmer jeg at Kornelia faktisk ikke engang er blevet 4 år endnu. Jeg synes det er så vildt at hun skriver bogstaver og kender over halvdelen af alfabetet. Altså på den måde at, hvis jeg siger hun skal skrive M, T eller S, så kan hun det. Jeg tror jeg vil have spurgt nede i børnehaven om de mon øver bogstaver dernede eller Kornelia bare synes det er spændende og derfor mestrer det lidt allerede. Selvfølgelig er det stadig børnebogstaver, meget af det er stadig spejlvendt og ret store, men jeg synes da godt man kan læse de nedenstående ord; “AER”, “MOR” og”KORNELIA”. Derudover har hun skrevet “ELSE OG JØRGEN” på et brev til mine forældre.

IMG_9641.JPG

IMG_9937.JPG

IMG_9471.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hjemmelavet smørrebrød