Børn og sodavand - go eller no go?

Kragelunds Skibsværft i Fårup Sommerland

I går havde jeg fornøjelsen af at besøge et helt lukket Fårup Sommerland sammen med Julie, som er den søde kvinde bag tasterne på bloggen Smallpieces.dk, hvor vi havde fået mulighed for at snuse lidt rundt i parken og se de overraskelser der venter, for de gæster der ligger vejen forbi i efterårsferien.

Vi fik lov til at gå en tur gennem den nye attraktion – det hjemsøgte skibsværft og sikke en oplevelse. Det anbefales af Fårup Sommerland at man skal være 12 år før man skal derind og dét forståes. Inde i skibsværftet går det mennesker rundt og skræmmer i aller bedste The Walking Dead stil, hvilket er så ubehageligt, da man ikke aner hvad de gør, hvornår de gør noget, om de gør noget og hvor de er henne! Og hele det set-up der er lavet deroppe, historien bag og at vi kunne høre andre der skreg rundt omkring i skibsværftet gjorde at jeg fik følelserne udenpå tøjet i det sekund jeg trådte ind i mørket.

IMG_6005

IMG_6007

IMG_6008

IMG_6009

IMG_6013

IMG_6018

 IMG_6029

IMG_6035

Lige bortset fra det skrækindjagende skibsværft i parken, så er det super hyggeligt at gå rundt deroppe, da der er så smukt og organisk udsmykket over det hele. Fårup er et sommerland helt ude i skoven og de synes derfor ikke, at de plastikgræskar og lignende ting der følger med til Halloween passer ind oppe hos dem og har derfor valgt at lave tema med høstfest og det passer bare så fint ind deroppe. Jeg elsker de farver som efteråret har med sig og Fårup Sommerland har bestemt ikke skruet ned for disse farver, jeg synes det er vanvittig smukt og jeg glæder mig sådan til at vise Kornelia parken på denne årstid.

Det er andet år at Fårup Sommerland har åbent i efterårsferien, men sidste år turde vi ikke køre derop i den uge, da jeg var højgravid og var blevet rådet til at blive i Aalborg. I år får Kornelia rigtig meget ud af at opleve ting som dette og efter at have vist hende de billeder jeg tog i går, så glæder hun sig sådan til at komme afsted i næste uge.

IMG_6036 IMG_6037 IMG_6038 IMG_6039 IMG_6040 IMG_6041 IMG_6042

IMG_6043 IMG_6045

IMG_6046
Jeg har fået den store fornøjelse at kunne glæde én af mine læsere med en tur til Fårup Sommerland for hele familien. Jeg udlodder 5 x billetter (værdi 1200,-) ovre på bloggens facebookside lige her.
Alt du skal gøre for at deltage står også derinde…
Held og lykke!

3 kommentarer

 • […] Jeg er så glad for at så mange af jer deltog i denne konkurrence, hvor jeg med glæde har kunne finde en vinder af 5 x billetter til Fårup Sommerland. Billetter kan benyttes denne uge, hvor der er efterårsferie og hvor sommerlandet har skiftet tema til høstfest med en lille snært at skræk og rædsel, som du kan læse meget mere om i mit indlæg om Kragelunds Skibsværft. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mie hostrup

  ville være dejligt med en tur i fårup sommerland med mine 4 børnebørn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte kofoed

  Har aldrig Været i Fårup sommerland, og ville elske at invitere manden min og vores 5 børn med

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Børn og sodavand - go eller no go?