Efterår i Legoland

Drømme til vintergarderobe

Jeg har desværre ikke en varm vinterjakke, hvilket ikke på nuværende tidspunkt er et kæmpe problem, men jeg får svært ved at komme med på legepladsen, cykle i skole og andre udeting, da det bliver for koldt. Jeg drømmer om denne Modström Moon vinterjakke i grå, som har de ting jeg tror jeg forventer af en vinterjakke. Når jeg læser og jo er på SU, så skal sådanne store indkøb virkelig overvejes og jeg skal se meget på fordele og ulemper. Skærmbillede 2014-10-16 kl. 11.35.32Ud over en varm vinterjakke, så mangler jeg et lækkert halstørklæde og jeg drømmer om dette fra Second Female, som er i 90% uld. Jeg synes det er så smukt! Det er stort og jeg vil også kunne bruge det indenfor på skolen, hvor jeg ved at der bliver så koldt ovre, når kalenderen nærmer sig midten af december.

Jeg plejer oftest at vælge mit tøj i sort, men jeg har forelsket mig i disse lækre grå farver. Da både mine læderluffer og vinterstøvler er sorte, så synes jeg det kunne være flot med de grå nuancer, som så kunne bryde det hele lidt.

Hvad er du mest glad for ved din vinterjakke? Længden, antallet af lommer, hætte, tajlesnor, lynlås eller knapper i lukningen eller andet?

 

1 kommentar

 • Den er også rigtig fed den model der 🙂 Kan godt forstå du drømmer om den.

  Jeg købte en Danefæ vinterjakke i sort (model ‘Lene’) sidste år, og den er jeg simpelthen så glad for. De er også temmelig dyre, men der var 25% rabat, og så gik det liiige …

  Den minder i modellen meget om “din”. Den er halvlang, høj krave og hætte, og lige præcis de 3 ting er jeg rigtig glad for ved min. Derudover er det ikke en tyk vinterjakke i ordet bogstaveligste forstand. Den er tynd i det, og i første omgang troede jeg ikke den var en vinterjakke. Men den har termofoer og er 100 % vind- og vandtæt, så den er rigelig varm.

  Jeg er også glad for den er figursyet og rib ved ærmene og i hætten. Allermest er jeg glad for den er tidløs og godt kan bruges flere sæsoner (= penge sparet).

  Pøj-pøj med det … håber du finder den rette jakke til den rette pris, om det bliver den her eller en anden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Efterår i Legoland