Drømme til vintergarderobe

Kæresteweekend

I sidste weekend var Martin og jeg blevet inviteret til en 30-års fødselsdag i København, ved én af Martins gode venner. Vi besluttede at tage afsted kun os to, da vi længe ikke rigtig har haft overskud til andet end lige det nødvendige familie-liv, tøjvask, madlavning og opvask, da Leonora endnu ikke sover ordentligt (stort set slet ikke!!). Vi havde brug for noget alenetid og dét må man sige at vi fik. Det var vidunderligt!

Fredag kørte jeg pigerne op til mine forældre og da jeg kom tilbage til Aalborg tog Martin og jeg ind for at shoppe lidt, derefter en tur på café (ikke en udpræget fornøjelse – mere om dét en anden gang) og så sluttede vi aftenen af i biografen, hvor vi (med stor fornøjelse) så Fasandræberne.

Lørdag morgen skulle vi alt for tidligt op, da vi skulle med færgen til Sjælland kl 9.15 – vi var trætte, hvilket umiddelbart ikke er noget nyt for os pt, men på en helt anden måde, da vi vidste at de næste to dage ville vi KUN skulle tage hensyn til os selv og hinanden. Vi havde, stort set, ikke noget ansvar og kunne bare være K Æ R E S T E R! Det var skønt.

Vi fik checket in på hotellet, hvorefter vi kørte ind mod centrum for at få shoppet lidt. Jeg havde glemt noget make up og så skulle der købes gave til fødselaren. På vej tilbage til hotellet hentede vi lækre italienske pizzaer, som vi, hold nu fast (!!) — spiste i sengen på hotelværelset. Alt imens vi så intetsigende tv og slappede af. Jeg havde badeværelset 100% for mig selv, da jeg et par timer før afgang begyndte at gøre mig klar. Det var sådan en luksusoplevelse!!

Lørdag aften og nat var en abefest – det blev danset, sunget, drukket punch+øl+asti+shots+sjusser og jeg havde så ekstremt ondt kroppen, hovedet og af mig selv, da jeg vågnede søndag godt op ad formiddagen. Vi gjorde os stille og roligt klar, hvorefter vi gik op i kafeteriaet på Brøndby Stadion. Vi boede på hotel i Idrættens Hus, så det var så nemt! Jeg købte ALT, hvad hjertet kunne begære af junk til mine slemme tømmermænd. Herefter smuttede vi en tur ind og sagde hej til noget af min svigerfamilie, hvorefter vi satte kurs mød Brøndby Stadion, hvor vi jublede til den flotte 5-0 sejr.

IMG_0640

 

Herefter satte vi atter kursen mod færgen for at komme hjem til Jylland igen. Jeg sov det meste af turen hjem, mens Martin var sej og kørte hele turen op til mine forældre, hvor vi skulle overnatte for så at starte hårdt ud mandag morgen med aflevering af børn og skole/job. Men sikke et overskud vi havde mandag. Trods tømmermænd var nullemænd, 4-årig i selvstændighedsfasen og en 1-årig der ikke gad sove ligemeget. Vi var høje på kærestetid!

Som forældre synes jeg det er super vigtigt at gøre sådanne ting med hinanden alene, da hverdagstjanser nemt kan snubbe det der intense ud af et forhold. Specielt, hvis alle i huset mangler en god og sammenhængende nattesøvn. Hvad gør I for at pleje tosomheden hjemme hos jer?

1 kommentar

  • Charlotte

    Vi er gode til at sætte pris på de små ting, så som at kan smide sig i rent sengetøj og se en film sammen… At stege to gode bøffer og åbne en vin og lade drengene spise noget nemt de holder af.. Det er nemmere for os at sætte fokus på de små ting end afsætte en hel weekend 🙂 men en weekend i sommerhus alle 4 giver også Big time ny energi, også på kæreste fronten 🙂

    Lyder dog som en hel fantastisk weekend i havde – velfortjent weekend 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Drømme til vintergarderobe