Kæresteweekend

Starklint PR bloggerfest

Først og fremmest må jeg desværre indrømme at jeg kom næsten halvanden time for sent! Vi nåede ikke færgen, så vi måtte den lang vej ned gennem landet og over de to store broer, hvilket hverken var fedt for tidsplanen, chaufføren (M), den SUPERtrætte underholdningschef (mig) eller pigerne på bagsædet. Sikke en køretur! Når vi skal hjem på søndag, så bliver det ikke uden mulighed for pitstop på færgen.

Trætte, sulte og alt for sent på den ankom vi til Frederiksberg, hvor pigerne skulle hygge med deres farmor, bedstefar og faster alt imens M smutte i lufthavnen og videre til Hamborg på Herretur og jeg skulle til bloggerfest i Starklint PRs showroom i Indre By. Og sikke et mareridt bare at komme derind – foran Christiansborg er asfalten gravet op og de arbejder på højtryk for at ligge nyt – desværre ikke hurtigt nok, da der var massiv kø og irriterede billister. Langt om længe kom jeg frem og så gik jagten ind på en p-plads i Indre By omkring kl 20.00, hvilket synes som en umulig opgave. Jeg prøvede først lykken i et p-hus, men da det lukkede kl 21.00 måtte jeg videre. Dér opstod så endnu et problem der forsinkede mig – jeg kunne ikke blive lukket ud, med mindre jeg betalte 25,- for den første time. Jeg ringede op, via service-knappen på standeren ved udgangsbommen og måtte på gævt jysk forklare den søde mand i den anden ende at jeg ikke engang havde holdt stille inde i p-huset. Jeg kunne bare ikke komme tilbage, da jeg først holdt ved indgangsbommen og dér opdagede lukketid kl 21.00. “Normalt skal du betale pr. påbegyndt time, men så smut afsted og ha´nu en rigtig god aften, ikk?!” Manden forbarmede sig over den forvirrede jyde og jeg stak afsted – både lidt lettet over at have sparet 25,-, men også lidt irriteret over at det overhovedet havde været muligt at jeg kunne blive krævet 25,-. Min indgangsbillet afslørede jo at jeg ikke engang havde været i p-huset i to minutter. Men mig afsted ud i efterårsmørket — stadig på intens jagt efter en p-plads!

Pludselig fandt jeg et sted, smed bilen, købte p-billet for 105,50 ,- – som kun betød at pladsen lovligt var min i lidt over to timer. Igen lidt lettere jydefornærmet og forarget over parkeringsprisen i KBH (og sur og ærgerlig på mig selv over at jeg tog bilen, i stedet for at låne svigermors cykel!) strøg jeg afsted til bloggerfesten.

Da jeg ankom var der allerede en del der var taget hjem, men fik hilst på nogle af de andre mommybloggers, som jeg før har mødt til både CIFF og andre events her i Kbh. Det er så hyggeligt at mødes med dem og jeg nyder at der er “nogle jeg kender”, selvom jeg kommer helt fra Aalborg. På hylderne hos Starklint findes blandt mange andre vildt lækre ting, børnetøjsmærkerne ChristinaRohde, MarMar og PopUpShop,

Jeg forelskede mig i så mange lækre styles fra både PopUpShop og ChristinaRohde til pigerne og MarMar Copenhagen slap bestemt heller ikke for at komme på ønskesedlen. Jeg vil her vise et par stykker af de skønne favoritter jeg fandt – desværre var der ingen af mine billeder fra digitalkameraet der kan bruges, så kan ikke vise ret meget og desværre slet ikke noget fra ChrstinaRohde. Det er så beklageligt, men smut ind forbi deres hjemmeside og se meget mere og lækre billeder.

IMG_0671.JPG

IMG_0669.JPG

IMG_0670.JPG

IMG_0672.JPG

IMG_0673.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kæresteweekend