Starklint PR bloggerfest

Tøsehygge i København

Jeg har fornøjelsen af at hygge med pigerne i København denne uge og det er helt vidunderligt – hvis man ser bort fra at Leonora (stadig!) ikke gider sove og jeg på ingen måde er frisk. Vi hygger med modellervoks, at gå ture i København, være på Skydebanegades legeplads (vores ubetingede favoritlegeplads), tegne, male, danse/synge, lave hule i Leonoras weekendseng, se Disney Sjov, spise slik, hygge med svigerfamilien/farmor+bedstefar+faster og bare være. Det er dejligt, når tiden er til disse udflugter og det eneste der overhovedet mangler (udover normal kropstemperatur og søvn) er selvfølgelig Martin.

IMG_0685.JPG

IMG_0681.JPG

IMG_0684.JPG

 

2 kommentarer

  • Ghita Heath

    Jeg ved at mange stadig tænker at Kiropraktor er noget værre noget. Jeg behandler mange børn, og de børn som ikke sover begynder at sove efter 2-3 behandlinger. Så det kunne være en mulighed at prøve. Det er aldrig spildt at få deres nervesystem checket :=)
    Vh Kiropraktoren, Aalborg SV

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Starklint PR bloggerfest