Og så var der gået et år..

PompDeLux AW14

 

Tilbage i september var jeg til et rigtig fint og hyggeligt event hos POMPdeLUX, på deres hovedkontor i Lystrup, hvor vi blev forkælet med de lækreste søde og salte sager. Det var første gang jeg var heldig at være blevet inviteret til eventet og jeg havde slet ikke nogen forventning om, hvad eftermiddagen bød på.

Eventet startede med at vi hørte et meget kort oplæg om, hvorfor kollektionen havde fået de farver den havde fået og hvor de fandt inspiration henne i designprocessen. Det var rigtig spændende og sjovt at se, hvor meget hverdagen egentlig fylder i deres smukke kollektioner. Måske er det derfor der var så mange af deres styles jeg (også denne gang!) forelskede mig i fra denne AW14 kollektion. Efter oplægget fik vi bloggere en opgave. Vi skulle finde 1 sæt tøj, bestående af 5 dele fra de mange stativer, som prydede det store rum, hvor eventet blev holdt.

IMG_5942

IMG_5944

IMG_5947

IMG_5950

IMG_5953

IMG_5954

IMG_5956

IMG_5957

 

Først gik jeg egentlig mest bare rundt for at se og røre ved alt det lækre tøj og det blev mere og mere svært at få valgt. Jeg skulle jo lave to sæt, da der både skulle laves til Leonora og Kornelia. Og sikke da et luksusproblem! Vi fik den fantastiske nyhed at vi efterfølgende ville få tilsendt det tøj, som vi havde valgt, som en gave til vores børn. Jeg valgte de lækreste to Georgetown jakker til begge piger og vi har haft så enormt stor glæde af de smukke, varme og dunede jakker. Derudover blev der valgt Avila narrow fit bukser, strømpebukser og nogle forskellige smukke kjoler med de fineste detaljer, blandt andet Allentown, Ferndale, og Avalon Little shorts.

IMG_5968

IMG_5977Bruger du POMPdeLUX til dine børn? Hvad er dine favoritter?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Og så var der gået et år..