• Lilletut og mor
 • Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Diary
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
bObles eventyr i pop-up store i Fields

#blogjul2014

Endelig kan jeg løfte sløret for en skøn skøn hemmelighed, som jeg og tre andre bloggere, har brygget på i nogle uger. Der er efterhånden ikke mange dage til at julen skydes i gang med alt det skønne, hyggelige og til tider lidt stressende som julen nu engang har med sig.

Derfor er det med glæde at jeg kan få lov til at låse op for vores lille hemmelig dagbog, som vi håber I vil tage imod med åbne arme, nysgerrighed og selvfølgelig daglig deltagelse i de virkelig skønne konkurrencer som vi fra 1. december og ALLE dage frem til juleaften vil afholde på vores forskellige blogs.

De skønne piger jeg har lavet denne julekalender sammen med skal selvfølgelig også lige have en lille præsentation her i indlægget, så du kan følge med i #blogjul2014 – jeg er stolt over at kunne præsentere mine tre medsammensvorne:

Julie, skriver løs om små dele fra sit liv på bloggen smallpieces.dk. Hun er mor til drengene Malthe og Viktor og gift med Jacob.   Julie er en aktiv del af instagram som @smallpieces.dk og der opdateres også ofte på facebook på siden Smallpieces.dk, hvor du også kan følge med.

Henriette blogger på blondinemor.dk fra Hjørring, hvor hun pt barsler den hjemme med lille Laurits. Derudover har hun sønnen Villum og er gift med Jacob. Hendes blog er også aktiv på instagram som bruger @blondinemor – desuden kan du holde dig opdateret på siden Blondinemor på facebook.

Trine, kvinden bag tasterne på bloggen vebsen.dk. Hun er mor til Carla, gift med Mads og gravid med lille Rosa. Hun er meget aktiv på instagram under brugernavnet @vebsen og bloggen er selvfølgelig også præsenteret på facebook på siden vebsen.dk.

Følg med på vores forskellige sider og bliv opdateret på alt hvad der rør sig inden for drenge- og pigeverdenen, boligindretning, de hyggelige stunder som familie og de der dage, hvor tæppet føles som om det gang på gang hives væk under én på grund af manglende søvn, afmagt i ulvetimen og for få timer i døgnet til at gøre alt det vi drømmer om for os selv, kærligheden og rollen som mor.

Vi håber at vi med #blogjul2014 kan være med at få vores læsere i julestemning og vi glæder os til at glæde jer med en masse vidunderlige præmier. Vi er selv stolte over at kunne præsentere julekalenderen, som du selvfølgelig også finder på instagram under brugernavnet @blogjul2014 – både på dén profil og vores private på instagram, samt vores blogs og facebook kan du, indtil 1. december se en masse sneak peaks på, hvad julekalenderen byder på af overraskelser. Så følg med derinde og GLÆD DIG!

I forbindelse med at vi nu løfter sløret for vores kommende julekalender #blogjul2014, skyder vi den selvfølgelig i gang med en lækker konkurrence til vores læsere. Du kan vinde den super fede julekalender “Jagten på Juleglæden” fra bObles allerede nu.

IMG_6105

IMG_6116

IMG_6106    IMG_6115

IMG_6114

“Jagten på juleglæden” er en super fed julekalender, som i sin fysiske form Onkel Peters campingvogn, som er fyldt med de dejligste overraskelser til børnene. Jeg har fået glæden af at kunne snuse lidt rundt i denne julekalender og indtil videre er jeg solgt! Glæder mig SÅ meget til 1. december, når jeg skal vise den til Kornelia – hun bliver med garanti ellevild!

Katrine, som dine børn helt sikkert kender fra Lille Nørd på Ramasjang, er hovedpersonen i “Jagten på juleglæden”. Hun vågner op alene i sin onkels campingvogn efter han er rejst til Afrika. Katrine skal passe på campingvognen til Onkel Peter kommer tilbage, men det er ikke altid lige så sjovt at være alene i en campingvogn i december. Hun bliver trist og tror ikke længere på at julen bliver så hyggelig, god og hjertelig som den plejer. I “Jagten på juleglæden” følger vi Katrines eventyr, hvor hun møder Johnny Skildpadde, Palle gris og Gitte Kænguru – sammen skal de prøve at finde juleglæden.

Du kan nu være med i konkurrencen om den seje campingvogn, så du kan glæde et eller flere børn med at komme med på jagt. Det bliver garanti helt vildt sjovt og eventyret med Katrine er fyldt med forskellige udfordringer på vejen. Formålet med bObles julekalender er at inspirere børn til en juletid med mere bevægelse og fysisk aktivitet. Der er lagt i ovnen til en masse hygge med, og ikke mindst, for børnene.

Det eneste du skal gøre for at deltage i den første konkurrence i #blogjul2014 er, at skrive en kommentar til dette indlæg, hvor du skriver, hvem du gerne vil glæde denne bObles Julekalender med. Held og lykke!

Vinderen trækkes 26. november 2014

123 kommentarer

 • Therese Warpe Jensen

  Det ville blive til min lille dejlige nevø 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgit

  mit barnebarn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Bille

  Med min datter Sofia 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Deler den med mine to dejlige unger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Morten Bøgh

  Med min datter Esther 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Til min ældste datter Selma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta K. Langgaard

  Min datter, Elin☺Hun er helt vild med Katrine, så den vil sikkert blive modtaget med vild jubel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin nørgaard

  Jeg ønsker mig kalenderen til min søde datter Wilma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin nørgaard

  Jeg ønsker mig kalenderen rulning søde datter Wilma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sanne foget

  min dejlig lillesøter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina J

  Min skønne datter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Hauge

  Min skønne Alba Gry på 2 år ☺️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Jeg vil gerne glæde min datter ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  uhhh den vil min Tristan på 3 blive vildt glad for

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  uhhh den vil min Tristan på 3 blive vildt glad for

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Anderberg

  Hej Diary.dk
  Jeg vil selvølelig vinde den dejlige gave til min datter Ea på snart 2 år….hvis hun ikke bliver vild med den så leger jeg med den selv 🙂

  Knus/ Lisa

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] fede præmier alle dagene fra d. 1 til d. 24 december. Allerede nu kan man hos Kamilla fra diary.dk vinde en bObles julekalender, og ellers går kalenderen i luften d. 1/12. Jeg håber meget i har lyst at være med På […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig til at følge med i jeres julekalender!

  Og så kunne jeg rigtig godt tænke mig at glæde Ludwig og Dagmar med sådan en bObles julekalender 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Min store datter josephine 😉 hun elsker ramasjang og er endelig ved at forstå hvad det hele handler om så det ville være den perfekte julekalender til hende i år ;))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette I

  Den skal gives til min bobles elskende søn Frederik 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne lykke nielsen

  vores guldklump alma
  marianne.lykke@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Min egen søn er desværre for lille til at få noget ud af julekalenderen, så hvis jeg vinder vil jeg forære den til min venindes skønne tvillinger på 3 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  yokopop1975@hotmail.com Vil give den til en sød alenefars datter Mathilde på 4 år, jeg ved han som mange andre singleforældre stresser over julen, denne kalender ku de hygge med de 14 dage han har hende i dec <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil glæde min lille nevø Noah med denne julekalender 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg er heldig, skal den eventyrlige julekalender helt sikker gives til vores barnebarn Laura på 3 år <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kjerstine larsen

  min søn Matias på 5,5 år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den vil jeg super gerne vinde til min mellemste datter Alberte – hun ville blive så glad og er stor fan af lillenørd 😉 Min mail juhl-eg-riis@mail.dk

  Mange hilsner Christine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi Sneskov

  Jeg vil rigtig gerne dele med min Sigrid:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Bach

  Jeg vil elske at vinde den til min ældste datter som bliver 5 år på selveste juleaften! Hvor heldig er man lige, når alle julekalendere tæller ned til ens egen fødselsdag?! Jeg er ikke i tvivl, hun er den heldigste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg var så heldig at vinde, så ville den selvfølgelig være til min lille Vigga 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Seloy

  Vil dele med venindes 2 små drenge 🙂

  Glææææder mig til at se, hvad I mere finder på. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • diana de place

  Jeg ville glæde min datter og hendes kusine..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Den skulle være til min 5-årige søn, der allerede tæller ned til jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil rigtig gerne vinde den fine julekalender til mit dejlige barnebarn, Sander, så han kan få ekstra juleglæde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Jeg vil meget gerne forære denne julekalender til min datter, hun vil blive ovenud lykkelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Den skal de mindstepigen og mellemstepigen dele – så ingen bliver snydt ; ) (storesøster vil nok hellere have noget andet : ) )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise fb

  Den fine campingvogn vil bringe stor glæde til mine to bavianer. De har dagligt gang i deres bobles dyr, men ekstra inspiration til motoriske øvelser vil bestemt ikke være af vejen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Lindberg

  Hvor lyder det spændende! Både jeres tiltag og julekalenderen – dén er jeg sikker på Gustav vil synes er sjov. Godt gået!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Darine

  Jeg synes min datter skal have glæde af julekalenderen. Hendes far er den sande grinch, som hader julen, dens stress og det han kalder er folks grådighed, hvorimod jeg virkelig prøver at fremhæve det fede ved hyggen og glæden fremfor alt andet. Håber hun bliver ligeså glad for julen som mor og ikke så negativ som far 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Zobbe

  Min datter kunne jeg godt tænke mig at give den til 🙂 når man bliver storesøster i december, så skal man ekstra forkæles 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Ej hvor er det fedt…

  Vil helt klart gi den til min Alberte på 4 år og måske hendes lillebror Frederik på 2 år må være lidt med.;)

  /Cathrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella Lind

  Vil gerne glæde min bonusdatter Freja 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit Hamborg

  Den vil falde i SÅ god jord her hjemme – pigerne vil elske det.
  Krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg vil glæde min datter Anna med den fine julekalender:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna

  Jeg ville dele juleglæden sammen med mine 3 børn. Især min store dreng på 5 elsker Kathrine og denne fine julekalender ville vække stor glæde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den ville mine piger elske..:) Håber at være den heldige..
  Kh. Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kristensen

  Jeg ville glæde min datter med den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Nielsen

  Helt sikkert mit barnebarn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min fantastiske niece, Alberte! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det skulle være min store pige Elina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sønnike på 3 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Michelsen

  Med mine 2 skønne unger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jørgensen

  Til min lille søde Alfred ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai-Britt

  Min søde Alma.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Terp

  til mine børn på 4 og 6 år – den kan de få megen fornøjelse af

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O.

  Min Charlie på 3 år. Hvis jeg fornemmer, at han vil forstå det. Ellers skal hans dejlige kusine på snart 4 år have den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt klart lillepigen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min lillesøster, og mig selv … Hehe. Den ser super sød ud, og jeg vil ikke skamme mig over at sige jeg også gerne vil have et par kort.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette C

  Jeg vil enormt gerne vinde kalenderen til min niece på 6 år. Tror nemlig at min ældste søn på 2 år er lige lille nok. Men kusine Caoilainn vil altså blive helt enormt glad hvis jeg vinder!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Med min lille bandit 🙂 Så er det bare med om det er mor her eller ham, der er mest spændt på den 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • dejlig give away og jeg har en veninde der er mormor til en dejlig pige på 4 år den skal hun have hvis jeg er heldig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Glud

  Det var dog den dejligste julekalender I har i støbeskeen til os; flot initiativ.
  Hvis jeg vinder “Jagten på juleglæden” skal mine 3 oldebørn (søskende) have den så de rigtig kan finde juleglæden frem mens de venter på julens komme og alt det dejlige tiden op til bringer med sig.
  Skulle jeg vinde behøver jeg i alle tilfælde ikke selv jagte juleglæden mere; den har allerede indfundet sig! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg ville forkæle min dejlige datter med den fine kalender

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Kappel

  Den vil min skønne datter elske, så den skal hun helt sikkert have, hvis jeg bliver den heldige vinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Dejligt og få en i jule humør ⛄️⛄️ Hvis jeg vinder så skal mine skønne børn Noah og Mira Maja have fornøjelsen af denne skønne gevinst

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M

  Min lille dreng, Konrad, skulle helt sikkert forkæles, hvis jeg er den heldige:-) Skønt med en hyggelig julekalender – det er liiiige til at få en i dejligt julehumør:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Jeg ville give den til min dejlige, men meget forsigtige lille datter Rose, som netop trænger til at blive motiveret lidt mere på det motoriske plan. Kan ikke finde en bedre løsning end denne lækre kalender:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Schkliaroff

  Jeg vil glæde Gabriel på 4 år med den. Han er vild med Katrine :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg vil gerne glæde min skønne søn Thor, det eneste han rigtigt ser i tv er Lille Nørd – så glæder mig til at se, hvad han siger til “jagten på juleglæden” når vi kommer til 1. Dec.

  God jul til jer alle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Åh, jeg vil ELSKE at dele juleglæden med min datter Marie og skønne Katrine <3
  (har tidligere postet, men kan se, at jeg har fået skrevet fejl i min mailadresse 🙁 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Clausen

  Jeg vil glæde min datter Sophia på 4 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg vil ELSKE at dele juleglæden med min datter Marie ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Nielsen

  Er sikker på mine to store børn, Milla og Marco, vil glædes over denne kalender og kan måske være med til at styrke deres sammenhold, mens mor sidder og ammer mindste mand, Mario.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine B Larsen

  Glæder mig til en december med masser af juleting og julekalender.. Bliver dejligt at følge Jer.
  Kunne være rigtig fedt at vinde julekalenderen, er sikker på at min nevø og niece vil blive rigtig glade for den og se frem til hver dag i december 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Den ser rigtig spændende ud! Jeg ville gerne glæde mine to dejlige døtre med den. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Min lille skønne Max-Emil

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Den skal helt sikkert deles med min 3 skønne piger og sprede en masse jule hygge herhjemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min søde pige Ronja vil helt sikkert synes julekalenderen er rigtig sjov 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Vil gerne vinde kalenderen til min datter Vigga

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille-Mia

  Jeg vil så gerne kunne give mine tre piger den kalender…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Maria

  Den skal min søn på 3 1/2 år have da han elsker at se lille nørd 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe christensen

  Åhhhhh den skal min datter
  Mie og mig da hygge os med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Uh, jeg ville elske at vinde denne skønne julekalender til min nieces datter. Glæden og overraskelsen vil være stor for dem begge, hvis de får denne og det ville varme mit hjerte at kunne forære dem den ♥♥♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Medina Færch

  Lyder SUPER spændende og hyggeligt !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tina

  jeg ville glæde mine drenge med den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette D

  Fedt – lille Nørd er et KÆMPE hit herhjemme, så jeg vil gerne vinde den til Elin på 3 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Krogh

  Hvor fint! Glæder mig til lidt julehygge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min Karla elsker at se Lille Nørd med Kartine (og det gør moren egentlig også) så det vil da være alletiders med en lege-julekalender især hvis det indebærer motorik og bevægelse…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Den ville min datter Ida Marie på 3 år elske. Hun elsker i forvejen Lille Nørd, så det ville vække glæde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Åhr, en skøn julekalender som jeg klart vil dele med min skønne nevø som vil elske den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Ayvali

  Jeg vil rigtig gerne glæde min datter og søn med denne fine fine julekalender:) Krydser vildt meget fingre;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ville elske at kunne glæde min datter, Johanne, med denne her. Den ville være et kæmpestort hit! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Datteren er vist for lille, så vil gerne vinde den til min nevø og niece, tror lige det er noget for dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  min kære venindes datter fortjener denne skønne kalender

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Spændende projekt de damer har gang i!!!
  Jeg vil mægtigt gerne give julekalenderen til mine piger Björk og Berta 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, skønnerier i allerede nu bydercpå. Jeg vil dele og nyde den med vores dejligste Magnus:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine b

  Mine tre børn på 4,6&7 år ville have stor glæde af julekalenderen. Det ville blive en delekalender og vi ville dele glæderne omkring den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Schmidt

  Jeg vil gerne glæde min gamle arbejdsplads. En vuggestue i Aabenraa. Den ville være et perfekt indslag i storbørnsgruppen hele december mdr. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha

  Jeg vil give den til min lille dreng

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil dele med min skønne søn ludvig – ebbe er vidst stadig for lille 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Min venindes datter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • den ville skabe stor glæde her hjemme ved mine 2 piger.

  Super spændende projekt I har sat igang – glæder mig til at se hvad I har I ærmet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Den ville jeg elske at dele med mine to søde drenge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie Ravnholdt

  Glæder mig til at følge #blogjul2014 i hele december❤️

  Vil meget gerne glæde mine børn Ida og Viktor med julekalender fra Bobles – den ser fantastisk ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Sikke et spænde projekt De damer skal igang med 😀

  Og sjov konkurrence – “Jagten på juleglæden” ville lige være noget for min niece, Silje, på 4-år.. Hun elsker at fordybe sig i sådanne ting.. Så jeg ville elske at kunne skyde hendes jul igang med sådan en kalender 🙂

  Kh, Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] aftes løftede Kamilla fra Diary.dk sløret for Blogjul 2014 og du kan allerede nu deltage om at vinde den super fede julekalender […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skøn ide med en julekalender. Hvis jeg vinder, skal Lillepigen have præmien.

  Mvh Marie fra http://www.krøllerier.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skide godt gået alle 4 <3 i er for seje!!!

  Jeg vil glæde mig til at følge med 🙂

  Denne seje julekalender vil jeg elske at kunne glæde min datter Alberte med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en fin december vi går i møde. I har virkelig skabt et fint univers med den fineste grafiske nisse. Virkelig lækkert design.
  Jeg vil glæde mig til at følge jeres blogs i december og jeres daglige indlæg og konkurrencer.
  I første omgang vil jeg gerne vinde den fine julekalender til Oliver. Han er blevet rigtig glad for at hygge med tegne og kreasager. Derfor tror keg også at denne julekalender vil falde i smag.

  Mvh Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  ih hvor er det en hyggelig idé! Vil glæde mig til at følge med 🙂

  Hvis jeg vandt ville jeg glæde min kærestes plejelillesøster.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin Madsen

  Det skal min dreng på 2 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise West

  Jeg vil glæde min søn på 5 år, der elsker Katrine fra Lillenørd

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Revsbech

  Lyder hyggeligt med lidt i julen rundt hos jer!!
  Jeg vil gerne vinde den til min datter på 4 ☺☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan babbel

  Den har jeg kigget på mange gange, men endnu ikke købt. Så den vil jeg meget gerne vinde og dele med min søn. Han er helt vild med Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Det lyder til at være et spændende samarbejde 🙂
  Jeg vil give kalenderen til mine to små, Bjarke Nanu på 4 år og Laura Celiane på 3 år. Jeg tror at de vil være vild med den kalender!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Maria Kring Nielsen

  Godaften
  Sikke en fed ide i har fået.
  Hvis jeg var så heldig at vinde den skulle den helt klart deles med mine tre børn Thea Thessa og thristan. Hvorfor skal i vælge os. Jo fordi at vi har været en rigtig svær tid igennem hvor jeg blandt andet har været end del indlagt. Også
  Ville ønske jeg selv havde haft råd, men er desværre på uddannelse . Go december til jer og jeres kæresterer familie❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Den ville jeg elske at vinde til min lillesøster

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Albrektsen

  vil give kalenderen til min datter Josefine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jytte Takahashi

  Dejlig giveaway–håber at vinde den til mit barnebarn Saga, det vil hun blive meget glad for

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin rosen christensen

  Jeg vil så utrolig gerne glæde min søn Håkon med den. Den lyder som den helt perfekt kalender at tage med os til Argentina, hvor vi skal fejre jul, langt væk fra den skønne danske julestemning! Jagten på julestemningen i Argentina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elizabeth Aaen Brokhage

  Jeg vil super gerne dele denne julekalender med min skønne søn på 3½ år.. Han vil ELSKE at have mulighed for at åbne denne hver dag 🙂 !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  Jeg vil gerne gløde mit barnebarn Valdemar !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Christensen

  Jeg vil gerne dele juleglæden med min smukke niece og skønne nevø.. 🙂 Så må jeg da blive yndlings-moster.. 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

bObles eventyr i pop-up store i Fields