• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
#blogjul2014

40 dage til juleaften

For en uge siden blev vi forkælet ud over alle grænser hos søde søde venner, Trine og Mads.
Vi fik serveret den lækreste julemiddag med alt hvad det indebærer – der var endda risalamande til dessert, og i dén forbindelse selvfølgelig is til mig. Kornelia og Carla, som er Trine og Mads’ datter, hyggede sig i sofaen med fredagsslik og Disney Sjov imens vi voksne havde tid til at tale sammen og nyde hinandens selskab igen. Det var så sjovt at se vores små blogger-børn sidde dér i sofaen i deres Soft Gallery pyjamas + NoFred sengetøj og Soft Gallery heldragt og CamCam sengetøj. Begge dele er outfits, der er meget velkendte i det danske blogland.

IMG_0956.JPG

Jeg ELSKER julen og synes det er helt fantastisk at vi allerede fik taget hul på den i november med de bedste venner, lækker mad og børnene der hyggede og legede sammen lige til vi pakkede bilen og kørte hjem til Aalborg igen. Jeg elsker sådanne aftener, når det hele bare spiller – alle har overskud, børnene er glade og vi har tid til vores dejlige venner, når børnene kan lege godt og længe sammen.

 

1 kommentar

  • Arreew.. Se lige de to muslinger!! ❤️ vi elsker også de aftner, specielt når de indebærer JER! Vi glemte at holde nytårs møde, hvilket betyder vi skal have en aften lignende meget SNART!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

#blogjul2014