• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
40 dage til juleaften

Studie-, by- og blogtur

Jeg havde kun sovet i to timer, da jeg onsdag morgen blev vækket af telefonens alarm kl. 04.30 for at få både Kornelia og jeg færdig til at kunne nå toget mod København kl 06.01 herfra Aalborg. Den primære årsag til at jeg endnu engang vendte snuden mod København var, at jeg skulle på studietur. Min søde medstuderende, Astrid, og jeg havde besluttet os for at tage en ekstra dag derovre, så vi kunne hygge med hinanden og snuppe en bytur. Dét var en virkelig god beslutning!

Mandag var jeg også i København, men den dag hører du lige mere om en anden dag. Tirsdag var jeg på studiet og i madklub i Hørning om aftenen. Grunden til Kornelia skulle med til København fra onsdag-fredag, var fordi jeg tirsdag eftermiddag hentede hende i børnehaven og sagde at jeg skulle i madklub og dagen efter smuttede til Kbh i tre dage. Hun spurgte om ikke hun måtte komme med på studietur. Så ville hun bare gerne være hos farmor imens. Jeg synes faktisk hendes forslag var super godt og det kunne heldigvis godt lade sig gøre, da både Martin, Astrid og farmor var med på ideen.

Vi kom til København og K blev afleveret hos farmor og jeg drog glad og ansvarsfri ud i byen. Den første virksomhed vi skulle besøge var Madbureauet, som arbejder med emballagedesign til madvarer. De to indehavere af virksomheden holdt et super fedt oplæg og det var så interessant at se eksempler på, hvad jeg kan lave, når jeg er færdig til juni næste år. Herefter tog vi ud og spise med holdet, hvor jeg på cafeen var så ubeskrivelig uheldig at de to tjenere på en eller anden måde ramte hinanden og jeg fik en bakke med iskolde øl, sodavand og kildevand ned over mig selv. Jeg var totalt gennemblødt – det eneste der ikke var vådt på mig, var mirakuløst vis min ene skulder. Jeg var våd fra top til tå og fik den værst tænkelige betjening af caféindehaveren. De to unge tjenere der var på arbejde gjorde hvad de kunne for at undskylde, men deres chef var jordens mest arrogante røvhul der ikke ville tale med mig og udelukkende ville tilbyde en rensning af min jakke. Fik jeg sagt at jeg var gennemblødt. Mine tæer, som var nede i mine ruskindsstøvler, var helt våde og jeg svuppede i mine sko. Aftenen sluttede brat – og pissekoldt, da jeg sad drivvåd med isterninger filtret ind i håret og et lettere ømt baghovede efter at være blevet ramt af en bakke og flere tunge glas. Sur og skuffet over caféejerens måde at håndtere det hændelige uheld på tog jeg direkte til Frederiksberg for at komme i bad og hyggede med K og svigerfamilien resten af aftenen. Der skal helt sikkert følges op på dén sag på mandag!

Torsdag skulle vi besøge antalis, som er en grafisk virksomhed i Valby, som Europas førende distributør af papir,
emballageløsninger og medier til visuel kommunikation. Det var SÅ spændende at være på besøg dér. Vi fik mange lækre prøver og produkter med hjem – jeg glæder mig til at få tid til at stikke fingrene i dem alle og få set det hele ordentligt igennem.

IMG_6143 IMG_6144 IMG_6146

Klokken 15.oo skulle jeg til et blogevent på Zangenbergs Teater i Pilestræde, hvor repræsentanter fra LEGO og Signe Lindkvist var for at fortælle om, hvor vigtigt det er at vi leger med vores børn i deres udvikling af rollelege og fantasi. Jeg synes det var et super fedt og meget relevant event, som klart kræver plads her på bloggen. Jeg vil tage det op i et seperat indlæg en dag i fremtiden. Med derfra fik jeg noget lækkert LEGO, som jeg også viser frem på bloggen og instagram. Pt står det på Frederiksberg hos mine svigerforældre, da jeg ikke også kunne have de to kæmpe kasser med i toget på vejen hjem. Vi skal til København igen i den kommende weekend, hvor det kommer med retur i bilen.

IMG_6162 IMG_6159 IMG_6158 IMG_6149

Torsdag aften var jeg ude med min søde veninde, Astrid, som jeg også er så heldig at gå på studie med. Vi var begge på barsel efter 2. semester, så vi kan følges ad herfra 3. semester igen og frem til vi er færdige sommer 2015. Vi hyggede os på Vesterbro med øl og lange samtaler, som ikke kun handlede børn og studiet. Det var fedt, jeg hyggede mig vildt meget og sofaen roterede lidt, da jeg smed mig på den hos mine svigerforældre omkring kl 04.

Fredag morgen fik jeg pakket taskerne ret hurtigt, da vi skulle med toget retur mod Aalborg kl 11.50. Vi havde heldigvis fået bestilt pladsbilletter, så turen hjem var hyggelig, selvom både Astrid og jeg var trætte og havde lidt ondt i hovedet. Vi kom til Aalborg sidst på eftermiddagen og det var helt vidunderligt at se både Martin og Leonora igen. Jeg nød at have nogle dage alene med Kornelia og hun nød bestemt også at være hos sin farmor og bedstefar for sig selv, når jeg var afsted med skolen. Det er bestemt ikke sidste gang vi rejser på denne måde sammen Kornelia og jeg. Hvordan har du det med at rejse alene med dine børn?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

40 dage til juleaften