5. december #blogjul2014

Test af Colorkids flyverdragt og vinterstøvler

Kornelia er en heldig pige. Hun har fået lov til at teste en flyverdragt og vinterstøvler fra Color Kids og hun ELSKER den! Både at den er i en fed pink farve, som hun er vild med og fordi den virkelig er god og børnevenlig. Det er første gang vi har afprøvet en flyverdragt og fodtøj fra Color Kids, men bestemt ikke sidste gang. Kornelia har bestemt at det skal være hendes faste dragt nede i børnehaven og hun er ikke tilfreds, når jeg kræver den skal med hjem og vaskes og hun dermed skal undvære den dernede en enkelt dag. Flyverdragten vi har testet er en TAPIR Coverall – den findes i tre skønne farver, Scuba Blue, Dark army og Bright Rose, og koster 1000,- Vinterstøvlerne vi har testet er KIANNA Boots – de findes i to lækre farver, sort og lilla, og koster 450,-

IMG_0736.JPG

Color Kids flyverdragt +
· God pasform – den lukker godt til i ærmer, ben og hals
· Lukket lynlås = Kornelia føler sig ikke “lukket inde”/kvalt
· Holder godt på varmen
· Nem og hurtig at tage på – den er let at lukke og åbne for en 4-årig
· Perfekt bevægelsesfrihed – Kornelia er slet ikke begrænset i leg og bevægelse
· Slidstærk og ekstra beskyttet på rumpe og knæ – efter dagligt brug i børnehave og mindst 6 vaske, de sidste to måneder er vores stadig som ny
· Tapede syninger gør at den er vandtæt i syningerne også
· Holder på farven i vask og hurtig til at tørre efterfølgende
· Helt vandtæt – dragten har været fuldstændig smurt ind i mudder og snask og har haft følelsen af at den har været gennemblødt, når jeg har hentet, men når jeg spørger personalet, så har Kornelia været helt tør, når de kommer ind fra legepladsen
· Lommer og lynlåse er nemme at åbne for Kornelia, så de kan rumme sten og andre ting i legen, men sidder på ingen måde i vejen
· Gode og holdbare remme i benene til at sætte under støvlerne, for at holde sammen på det hele
· Hætte med udsyn – Kornelia kan sagtens stadig se noget og uden problemer lege, når hun har taget hætten på. Vi har ved andre flyverdragter før oplevet at den er der mere for designets skyld, men hætten herpå er anvendelig og holder hovedet varmt uden at genere Kornelia

Color Kids vinterstøvler +
· De er lette at tage af og på
· De er vandtætte, både i snask, mudder og vandpytter
· De er varme, selv med almindelige strømper deri
· Ekstra slidstærke på den nederste del af støvlen – vores fremstår stadig som nye, selvom der kravles, mosles og tumles i dem hver eneste dag på legepladsen
· Isolerede ned til -20°C, så jeg er ikke i tvivl om at de også er varme nok, når temperaturerne bliver lavere og der skal leges i sne hele dagen på legepladsen
· Bedste lege-vinterstøvle vi har haft til Kornelia – det er de eneste vinterstøvler vi har til børnehaven, da vi ikke har brug for andre

IMG_0734.JPG

IMG_0727.JPG

IMG_0733.JPG

IMG_0728.JPG

 

Derudover har Kornelia også været heldig at teste en Thunder Parka vinterjakke og Tape glove luffer. Leonora er blevet klædt på i en vildt lækker TAKANO coverall flyverdragt, Targo mittens luffer og en Tawa balaclava elefanthue. Der kommer også snart en test på bloggen af disse ting og du kan godt glæde dig! Vi er meget imponerede over, hvor godt overtøjet fra Color Kids holder pigerne i den perfekte temperatur – de er varme uden at være fugtige eller gå rundt og svede, materialet er åndbart, vand- og vindtæt, hvilket er nødvendigt, når der tales om overtøj til små børn på denne årstid.

Rigtig glædelig jul

Har du husket at deltage i de konkurrencer der allerede er i gang her på bloggen, hvor du lige nu kan vinde rigtig mange lækre ting. Følg links herunder og deltag med det samme; Nabby babyalarm (1199,-), MamaShapewear (449,-), gavekort til Mascara (220,-), 5 x Nicholas Oldroyd lysestager (5×149,-), 2 x FossFlakes knæ- og ankelstøttepuder med tilhørende betræk (960,-) og Jane Faerbers LCHF kogebøger (700,-).
________________
Følg også gerne med på Bloglovin?Facebook og Instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

5. december #blogjul2014