Vinder i julekalenderen - 1. december

9. december #blogjul2014

Jeg kan med stor glæde præsentere en konkurrence i dag, som med sikkerhed vil bringe stor glæde hos børnefamilierne. Nej faktisk ikke kun dem – for det er jo jul lige om lidt, så kan du ikke selv bruge hele præmien – tænker vi alle jo vasker tøj(?!) – så er dagens baby/børne-præmier nogle vidunderlige julegaver at smide under træet.

Det er helt sikkert at modtageren bliver glad! Så du må huske at læse med til slut og deltage i dagens konkurrence.

Først og fremmest kan jeg smide de aller bedste anbefalinger afsted til GoBabyGo – de har udviklet de mest fantastiske hjælpemidler til de små størrelser, når verden bliver for spændende, ben+arme begynder at arbejde sammen og alt skal udforskes på egen hånd. Jeg mener selvfølgelig, når barnet begynder at kravle. Leonora fik sat rigtig skub i sit kravlen efter hun, til CIFF tilbage i august, fik et par af de super fede strømpebukser på, da jeg selvfølgelig synes det var et vildt spændende produkt. Og sikke en forskel de gjorde! Hun stod fast – sådan rigtig fast. De små dutter, som Leonora ikke opdagede, var så god en støtte at hun kravlede afsted og fik utrolig hurtig fart på.

gobabygo_baby_logo

Der findes både kravle strømpebukser, leggins med gummidutter på knæ, skridsikre knæbeskyttere og skridsikre strømper med gummi under fod og på tæer. Og jeg er så glad for at kunne løfte sløret for præmien til indholdet. Du kan nemlig vinde, i valgfri størrelse og farve: (Samlet værdi 389,-)
1 x kravle strømpebukser
1 x leggins med gummidutter på knæ
1 x skridsikre knæbeskyttere 
1 x skridsikre strømper med gummi under fod og på tæer 
Se meget mere fra GoBabyGo lige her.

Psst.. GoBabyGo giver fri fragt resten af december måned.. Jeg synes også du skal hoppe ind og følge dem på Facebook – tryk blot på linket lige her. Der sker ret mange fine, smukke og sjove ting på deres sider og den er værd at følge. Og så skal du da selvfølgelig også følge med på IG – det er en profil jeg selv med STOR glæde følger, du kan se meget mere lige her.

gobabygo_baby

Derudover kan jeg med enorm stor begejstring vise jer et lille udpluk af de mange produkter fra natureZOO. Leonora har en bamse derfra, som både hun og Kornelia KNUS-elsker! Kvaliteten af disse bamser er i top og så er udtrykket på dyrerne simpelthen bare for kære. Alle de hæklede produkter hos natureZOO er håndhæklede af Øko-Tex bambusgarn og er godkendte i den strengeste Øko-Tex gruppe der findes.

Da jeg rørte ved en bamse herfra blev jeg så forbavset over, hvor blødt garnet er. Som silke og en anden ret fed information jeg kan give er, at garnet har anti-bakterielle egenskaber. Alle de hæklede varer er CE mærkede, og fyldet er i en pose.

bamser

uroI dag kan du, fra natureZOO, vinde:
1 x valgfri bamse, følg linket videre her, og se, hvilken bamse du synes bedst om. (Værdi 199,-)
1 x uro i valgfri farve (Værdi 299,-)

Du kan følge natureZOO på Facebook lige her, som er en sjov og farverig verden af skønne dyr. De holder nogle fede konkurrencer og jeg synes klart du skal give dem et klik med på vejen!

Sidst men da bestemt ikke mindst, kan jeg glæde en heldig læser med at vinde lige præcis det vaskemiddel vi bruger herhjemme – Neutral. Jeg havde som lille ret meget eksem og har gennem hele livet haft en meget sart hud, som stadig kan reagere voldsom ved nogle slags parfume. I særdeleshed, hvis det sidder i noget, som min hud er i direkte kontakt med. Jeg elsker produkter fra Neutral og herhjemme bruger vi bodyshampoo, shampoo, håndsæbe, vaskemidler, opvaskemiddel og forskellige former for kropspleje fra Neutral. Det er faktisk det eneste jeg rigtig kan tåle.. og at det så også gør tøjet pænt rent, selv ved lave temperaturer er jo blot et ekstra plus.

Derfor er jeg virkelig glad for at kunne præsentere dagens sidste præmie.:
3 måneders forbrug af vaskekapsler fra Neutral (værdi 500,-)

Hvis du gerne vil have gode råd til at få passet ordentligt på hele familiens hud i det danske vejr, tips til at undgå unødvendige løse fibre i tøjet og små tricks til at skabe en parfumefri hverdag for dig og dine børn, så synes jeg du skal følge Neutral på Facebook – det gør du lige her.

 

1545-417693-Neutrl_LundryCpsules_Imge_300x300
Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at skrive en kommentar til indlægget her, hvor du skriver, hvem du vil dele dagens præmier med.
Jeg trækker en heldig vinder tirsdag den 16. december 2014
(Er du den heldige vinder, så finder vi ud af, hvad du ønsker at modtage)
Held og lykke

Har du husket at deltage i de konkurrencer, der i forvejen er i gang her på bloggen, hvor du lige nu kan vinde rigtig mange lækre ting. Følg links herunder og deltag med det samme; Nabby babyalarm (1199,-),
5 x Nicholas Oldroyd lysestager (5×149,-), 2 x FossFlakes knæ- og ankelstøttepuder med tilhørende betræk (960,-)
og Jane Faerbers LCHF kogebøger (700,-).

________________
Følg også gerne med på Bloglovin?Facebook og Instagram.

Rigtig glædelig jul!

   

105 kommentarer

 • Daniella Lind

  Vil gerne forkæle min familie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Melchiorsen

  Jeg vil uuuuden tvivl dele præmien med min kære søster, som lige har fået barn nr. 2 – hun fortjener det lækreste legetøj til min nevø. Og så formoder jeg, at vasketøjsbunken er steget i takt med selvsamme person har meldt sin ankomst! 😀
  GoBabyGo vil jeg gemme til mig selv og vores kære lillebror, som melder sin ankomst til foråret. Har hørt så meget godt om deres produkter, og de vil helt sikkert gøre underværker herhjemme, hvor vi har GLATTE trægulve overalt i hytten. 🙁
  /Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Lækre gaver som jeg ville give til min lille niece, der snart kommer til verden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O.

  Ih, nogle fine ting! Jeg ved LIGE præcis hvem jeg ville dele med: Én af mine søstre har verdens dejligste Emil på snart fem måneder.. Alle ved vi, hvad det betyder: Kravlealderen er nært forestående! Én af mindre andre søster er gravid! Hendes lille nye purk skal have en lækker bamse og det fine uro 🙂 Og VI, vi skal vaske en masse tøj 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville dele med min mor, hun deler og har delt alt hun har haft med mig altid <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Helt klart bare til mig selv. Og selvfølgelig Alvilda. Hun kan nok bedre passe det, end jeg kan…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Manskov Hersom

  Jeg vil dele med min svoger og hans forlovede hvis vi vinder – de venter deres førstefødte til foråret 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Bjerre

  Hvis jeg var den heldige, ville jeg dele præmien med mand, børn og min søster samt hendes familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Fruergaard

  Jeg ville dele gaven med min svigerinde der er sat til at føde i starten af de nye år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Wulf

  Jeg vil helt sikkert dele præmien med min storesøster, de venter datter nummer to.. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne w

  Hold fast en vild giveaway 😀 😀
  Jeg ville beholde vaske kapsler selv, min lille niece bliver snart 5 mdr og derfor passer produkterne fra gobabygo perfekt 😉
  Og sidst men ikke mindst er min veninde gravid og derfor skal hun have lidt lækkert til en kommende lækkermås 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Kunne være fantastisk at vinde Neutral vaske kapslerne, dem og änglamark er det eneste vi bruger herhjemme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Klarup

  Jeg ville dele med min søde svigerinde 🙂 Hun er en super-mor, der gør alt for sine børn, selvom det er på bekostning af hende selv! Hun fortjener at blive forkælet 😀 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg vil gerne dele denne kalenderpakke sammen med min søde veninde Louise, som fortjener forkælelse efter en hård tid… ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Jeg ville dele med naboen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Holm

  nøj nogle lækre ting 🙂 jeg vil helt sikkert dele med min veninde der skal føde her i feb og så mig selv og min lille datter på 6 mdr. Som er begyndt at skyde numsen i vejret og “øver” sig i at kravle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  Jeg vil dele med min mand – og dele med et af byens krisecentrer – de har nok brug for det..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Så fine ting! Da vi venter os en lille pige, ville vi helt sikkert forkæle hende med alle de fine ting:-) Vaskemidlet ville derfor også gøre stor gavn herhjemme, da der snart kommer en masse ekstra tøj at vaske:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JBP

  Gaven fra gobabygo skal min lille Berta have – hun øver sig ihærdigt i at krybe og kravle, men kommer forsat ingen vegne.
  Min lille niece, som kan melde sin ankomst hvert øjeblik det skal være lige nu, skal have en fin og blød ting fra NatureZoo.
  Neutral skal forkæle mig (og pigerne og manden) – det er nemlig også det eneste vaskepulver jeg kan tåle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine Rømer

  Super fin blog! Og virkelig fine konkurrencer! Hvis jeg var den heldige kartoffel, der gik hen og vandt, ville jeg dele med min søster Maria 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Barbara

  Jeg ville dele præmien med en veninde som venter sig til maj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil dele med familien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia christiansen

  Den vil jeg bestemt dele med min lille søn Mads 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Maria

  vil jeg give mine børn og dele Resten med en veninde på barsel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Den fine gave vil jeg forkæle min lille pige med og så nok lidt til mig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine b

  Hmm ja ja jeg burde vel i denne søde juletid dele præmien med nogen, men sandheden er at vi kan bruge det hele selv.. Med 2 børn på henholdsvis 3 år og 3 mdr, har vi virkelig brug for både det ene og det andet, så nu krydser vi alle 30 fingre og tæer og håber vi vinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise

  hvem ville ikke elske at kunne lægge en ekstra gave under træet i år. Jeg ville helt klart vælge at lægge den under træet, til min søn, der har været 4 år undervejs og endelig kom efter fertilitetsbehandling

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Berg

  Min nyeste veninde Julie <3 hun er fantastisk og ville elske at kunne dele med hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Jylland

  Sikke en masse dejlige sager i har i præmier……
  Håber vi har heldet med os……
  Fantastisk December derude….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Viggo Clausen

  Mine 2 prinsesser kommer til Danmark og holder jul, så det ville være en dejlig præmie
  Ville dele med min søster der i 6mdr har vasket mit tøj fordi jeg var syg og ik selv havde vaskemaskine ………………
  Go jul til folket

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Fredenskjold

  Åh det ku være SÅ SEJT,at vinde…….
  HVIS jeg er den heldige vil jeg dele med min “Selvvalgte”søster der venter sig og har en 8årig ….
  Glædelig jul til alle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jytte Takahashi

  fantastisk fin præmie–håber at være den heldige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min lillesøster!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Jørgensen

  Jeg vil forkæle mig selv og min kollega, der går og venter utålmodigt på at spytte baby ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jørgensen

  Jeg vil dele præmien med min gode veninde og hendes lille pige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Hauris

  Jeg vil dele præmien med min kæreste 😀 han mangler altid vaskepulver 😀 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg ville først og fremmest forkæle husets yngste (nr fire i flokken) med en flot uro …. Og Neutral skal helt klart deles med min mor fordi hun altid vasker ungernes tøj i stedet for at sende det med hjem i en pose når de overnatter der …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Hvis jeg bliver den heldige vinder af den skønne præmie, vil jeg uden tvivl dele med min søster og min lille nevø. Det vil være fantastisk at kunne forkæle dem! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M

  Uhh, min lille dreng skulle have glæde af noget af det og min dejlige veninde som netop har født en lille pige, skulle også have glæde af den fine gave, hvis jeg skulle være så heldig:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celina

  Jeg ville dele med min søde veninde der venter sig… Så kan min søn på 7mdr der er på vej til at knække kravlekoden komme frem og hendes søde baby kan få en fin uro og bamse <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Min Mathilde er lige kommet op på alle 4 og rokke og har helt røde knæ, så hun skal have strømpebukser med dutter. Resten vil jeg dele med min veninde der også er på barsel og trænger til opmuntring efter et langt hospitalsophold

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg vil give praemien til min soester, hun har en lille pige, er lige blevet alene mor, og traenger til lidt forkaelelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg ville dele gaven med min hjemmelavede mødregruppe, der altid hjælper, når der er behov <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Nielsen

  Her vil arvingen dele med sin fætter og hendes kusine, som ankommer til april ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgit Vang Larsen

  Skøn skøn prænie – en masse fine ting man ikke vidste man ikke kan leve uden.

  Vil rigtig gerne glæde min niece,der skal føde lige om lidt og mine to dejlige børnebørn hvsi jeg skulle være så heldig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Ihhh det ville være dejligt. Efter 4,5 års kamp er jeg endelig gravid med en lille spire – så den skal forkæles hvis jeg vinder <3

  Kh Maria Seidelin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Suzane ditlev

  Jeg vil forkæle Otto og Hugo med alle de skønne ting
  Grå strømpebukser største str
  Pingvin
  Uro også med pingvin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Bertelsen

  Jeg vil dele præmien med min lille familie. Min datter Liv kan allerede nu få glæde af bamsen. Strømper og strømpebukser skal gemmes til hun begynder at kravle og gå. Vaskemidlet vil forældrene glædes sig over. Øj, de producerer meget vasketøj de små.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jytte Takahashi

  herlig præmie <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ragnhild Søndergård

  Som lige om lidt nybagt solomor og endda ‘fanget’ på dagpenge vil jeg nøjes med at dele kalendergaven med junior – og han bliver helt sikkert glad!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • gitte zakariasen

  Skønt 🙂
  Jeg ville dele det med niecen, som har favnen fuldt af helt små.Mine, er lidt ældre nu, men der VASKES og kun i neutral. Ville være skønt. Kravleudstyret er også perfekt 😀
  Glædelig jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jani

  vil jeg vildt gerne vinde. Kravle “udstyret” passer perfekt til min lille MC på 8 mdr dom et i fuld gang med at lære St kravle. Bamsen skal helt sikkert gå til min kommende niece/nevø og vaskepulveret Skal jeg nok få brugt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lus

  Neutral skal jeg selv bruge – med en dreng der selv vil spise, og endnu ikke har styr på pincetgrebet er der meget vasketøj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Jeg vil dele med en kær veninde, der endelig er blevet gravid efter flere kamp 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella

  Jeg vil helt klart dele den med familien og så min søde veninde, der venter sig en lille pige, som jo på et tidspunkt skal lære at kravle 😉 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Hvis jeg blev den heldige vinder, ville jeg dele med min søster, der har en dreng på 2 måneder. Jeg har termin d. 24/12 og ville give min baby det i julegave☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Bech

  Vil dele gaven med min kæreste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Glud

  Den dejlige gevinst vil jeg gerne dele med mit barnebarn Katrine som venter sit 2. barn primo januar. Hun vil blive utrolig glad for de dejlig ting til sin lille dreng – og vaskepulveret også, for hun har jo også Benjamin på 3 år at vaske om. 🙂
  Jeg bruger selv Neutral og har gjort det i mange år -. netop for at undgå hudirritationer; og hvem har brug for parfume i vaskemidler?
  Tak for de gode konkurrencer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Sandgaard

  Sikke dog en fantastisk præmie. Har en 7 mdr. Gammel møver. Fremad kommer hun, men ikke på alle 4. Det vil go baby go, helt sikkert hjælpe med

  Og strudsen. Hold nu op, den vil pynte herhjemme (og i munden på Karla).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai-Britt

  Med min veninde Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • STina

  mine børnebørn ville blive rigtig glade for præmien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MiriamM

  Så fin konkurrence! Jeg har en lille søn der er ved at knække kravlekoden, og han kunne rigtig godt bruge et ekstra skub med GobabyGo.
  Derudover skulle han have denne søde zebra http://www.naturezooshop.com/legetoj-tojdyr/bamser/zebra-bamse.html
  …. Og så ville jeg blive noget SÅ glad for neutral-vaskekapslerne:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ville helt klart dele den med nogle af mine bedste veninder og min ikke C ville blive glad for en af de skønne bamser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville dele pakken med min familie, bestående af min mand Kristoffer, min søn Noah på fem år og min anden søn Laurits på knap 8 måneder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tobias

  Jeg ville dele præmien med min familie og venner (det vi ikke kan bruge derhjemme )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Olesen

  Jeg vil helt klar forkæle hele min familie. Vi er en familie bestående af Noah på 6 og mira Maja på 3 far og mor. Vi er alle allergiske og bruger derfor neutral så det vil være fantastisk for os at vinde. Og de andre gevinster ser også vildt skønne ud så dem vil vi også selv nyde hvis vi skulle være så heldige at vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Knudsen

  Sønne præmer! Min lille søn skal forkæles, hvis jeg bliver den heldige vinder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Gaven skal deles mellem min datter og hendes kusine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette C

  Sikke en masse skønne præmier! Jeg vil dele med min familie. Ole på 6 mdr er lige ved at lære at kravle, og så vil det helt klart hjælpe ikke at glide. Og en uro over puslebordet vil han elske. Storebror Aske på 2 år er ved at vokse fra at bruge sin nusse klud som sovebamse, så han kunne godt bruge en lækker bamse. Vi bruger selvfølgelig allerede neutral, men kapslerne har vi ikke prøvet, så han det vil være skønt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Jensen

  Jeg vil dele de fine præmier med min lille familie, er sikker på min datter vil blive super glade for alle de fine ting – og moren for vaskemidlet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Smed Olesen

  Luksus <3 Sikke en dejlig konkurrence!! 😀
  Jeg vil helt sikkert dele med min dejlige veninde,
  som lige har født en skønneste lille Juliane! <3
  Krydser fingre & håber!! 😀
  Glædelig jul!!
  Smil fra Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Hvis jeg blev den heldige ville jeg dele tingene med mine egne børn samt min kollega som lige har fået en lille ny 🙂 Krydser fingre. Kh mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nastassia N. J

  Jeg vil gerne forkæle mine egne børn Emma & Villads – Vi har lige fået en lille dreng d. 24-09-14 og han vil helt sikkert elske de fine ting fra Nature Zoo samt de fine ting fra GObabyGO og støresøster kan nok godt få lov til at lege med 🙂 Og vaskekapslerne får vi hurtigt brugt med al det tøj der skal vaskes i en familie på 4 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Hargard

  Hvis jeg vinder vil jeg dele præmierne med min søn og mon mand 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Jeg vil dele de fine ting med min familie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Min datter, da hun må være den rigtige bruger af flere af tingene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Vennestrøm Mortensen

  Neutral vil jeg dele med min datter Kamilla, som stadigvæk bor hjemme. Baby ting kan jeg dele med mange veninders børnebørn, som jeg ikke selv har fået endnu 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva k

  Jamen neutral ville jeg bruge selv (min mor kunne få lige nogle pakker dog), og kravle udstyr til min veninde som har lige fået en baby. Strømperne til lillebror og bamsen til hans fætter (selv om jeg ville overveje at beholde den til ham 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil dele med min lille søn i maven.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Zobbe

  Jeg vil dele de lækre gaver med min familie. Vi har Molly på 1½ år og Gloria der er en uge gammel i dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Lindberg

  Vaskemiddel kan vi nærmest ikke købe ofte nok herhjemme, synes, jeg køber Neutral hver gang jeg handler efterhånden – de drenge sviner!! Men det er dejligt at vide, at der ikke er noget skidt i, at det ikke dufter af parfume og ikke mindst at det jo stadig gør tøjet rent! Så dén del af præmien vil jeg selv beholde. Uro og bamse og de lækre ting fra GoBabyGo vil jeg forære til to søde veninder, der beriger os med hver en baby i 2015. Den ene førstegangs, så hun mangler nok lidt af hvert… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Cecilie Dam Christensen

  Jeg ville dele præmien med min far som skal til at have en lille ny her i december – og mig som skal være storesøster

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Jeg ville dele med mine børn,bamsen ville min datter bliver glad for,og bruger selv neutral. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Terp

  Jeg vil dele med en gravid veninde, som venter en lille pige til marts

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie hassingboe

  Åhh gobabygo lige et ønske til lillesaxo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Jeg vil dele med min familie (og måske nogle af naboerne) 🙂
  er gravid med nr 2 og kunne egentligt godt bruge alle tingene selv, men det kan være nogle af nabobørnene på ca ½år også fik glæde af nogle af tingene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • vil forære til mit oldebarn:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra M

  Sikke en flot samling af lækre ting! Alle ting er noget min lille familie vil kunne få stor glæde af 🙂 Har en søn der kravler og elsker bamser og så bliver der selvfølgelig vasket rigtig meget tøj når man har sådan en lille baryl 😉 Selvfølgelig i neutral. Vi krydser fingre. Hav en dejlig tirsdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe Rostgaard Nygaard

  Jeg vil lægge gaverne under juletræet til mine børn og til min nabo, som har en meget lille ny dreng.

  Rigtig glædelig jul✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Nysom

  Den præmie kunne vi bestemt godt bruge herhjemme. Jeg vil dele den med min lile søn og med min efterhånden ikke så lille datter 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan

  Flott præmier.. Jeg vil dele med med svigedatter, som er mor til Amalie på 8 måneder, mit skønne barnebarn..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Albrektsen

  Ville dele det med min egen lille familie, hvis jeg blev den heldige vinder…. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Nørrelykke Petersen

  Jeg har en HØJgravid kusine, som jeg ville forkæle med alt til babyer og småbørn, og vaskepulveret ville jeg selv beholde 😉 , både min datter og jeg har eksem, så jeg bruger det i forvejen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kristensen

  Jeg vil dele gaven med min arbejdskollega/veninde som også har et lille barn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Bach

  jeg vil helt klart dele denne gave med en af mine bedste veninder som lige har fået en lille dreng

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea

  Jeg vil forkæle familien – nok i særdeleshed dem med børn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kristina k

  Sikke nogle lækre ting 🙂 Jeg ville dele præmien med min søster. Vi har to piger med ca 10 mdr imellem, henholdsvis 4 mdr og lidt over et år. Så vi låner i forvejen mange ting af hinanden, en god måde at spare lidt på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Min lille datter på 7 uger, kunne sagtens bruge forkælelsen, nr 3 pige i en søskendeflok, giver automatisk mange arve og genbrugssager, ville være dejligt at puste lidt nyt ind 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TineM

  Jeg ville helt sikkert dele gaven med min veninde og hendes dejlige dreng, som også er mit lille fadderbarn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er virkelig noget for alle. Jeg vil dele lidt med datterens granfætter, som bare er et par uger gammel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Baggers Boateng

  Uh for en lækker præmie 🙂 Hvis vi skulle være heldige skal lille Isak have kravle udstyret, da den fase er lige om hjørnet 🙂 det bliver spændende, Nicole skal have bamsen til den lille pige i maven. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sonja Karen Jensen

  Lige en stor ros til det overskud du har med også at vedligeholde bloggen.. 🙂
  Det kunne være SÅ lækkert at vinde noget for en gangs skyld.. Og “GAVEN” går helt klart til min bonus søster som er sat til d. 22 i denne måned 🙂
  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Alt det Go baby go til en venindes lille pige, så hvis jeg er den heldige, så i gammelrosa str. 6-12 mdr. 🙂
  Naturezoo vil jeg igen forkæle min venindes lille pige med denne kanin:
  http://www.naturezooshop.com/legetoj-tojdyr/bamser/kanin-oeko-tex-bamse.html og denne uro:
  http://www.naturezooshop.com/haeklede-barnevognsophaeng/uroer/ko-tex-uro-flodhest-giraf-og-zebra.html
  Neutral vil jeg gerne beholde selv, da jeg er blevet meget opmærksom på alt mht. allergi og tilsætningsstoffer efter, at jeg fik konstateret astma dagen før jeg fandt ud af, at jeg var gravid og min lille dreng har fået konstateret astmatisk bronkitis, som jeg håber, at han vokser fra.
  Det er nogle skønne præmier du har i din julekalender 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette L

  Sikke mange dejlige ting, samlet i 1 pakke. Det kunne jeg og familien godt få glæde af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil i første omfang forkæle familien, men måske også en veninde på barsel.

  Mvh Marie fra http://www.krøllerier.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vinder i julekalenderen - 1. december